Najnovije vesti

STARLETA PRONAĐENA MRTVA U KANALU! Slađa je iz Bijeljine krenula za Beograd pa doživela JEZIVU NESREĆU sa tek 27 godina! UŽAS!
Foto: Printscreen, Dvogled Pink BH

Tražili je 6 DANA

STARLETA PRONAĐENA MRTVA U KANALU! Slađa je iz Bijeljine krenula za Beograd pa doživela JEZIVU NESREĆU sa tek 27 godina! UŽAS!

Stars

Starleta Slađana Guduraš pronađena je mrtva 10. decembra 2014. godine u stravičnoj saobraćajnoj nesreći. 

 

Policija je pronašla slupani "golf" bosanskih registarskih tablica u kanalu pored puta Sremska Rača - Kuzmin. U vozilu je bilo telo ženske osobe, a policija je u početku pretpostavljala da je reč o starleti i pevačici kojoj je bilo tek 27 godina, a koja je nestala 6 dana ranije. 

 

Automobil je nađen na mestu koje je zbog gustog rastinja slabo vidljivo.

 

 

Pretpostavlja se da je reč o saobraćajnoj nesreći i da je devojka sletela s puta.

Ona je od 10. decembra bila nedostupana na svim telefonima od kada se smatra da je nestala. Krenula je iz Bijeljine za Beograd, oko 18 sati je prešla granicu i od tada joj se gubi svaki trag, brujali su bosanski mediji. Policijski izvori MUP-a Srbije uradili su dodatne provere po bolnicama o eventualnoj nesreći, kako bi bile otklonjene i te vrste sumnje. Na žalost, Slađana je nađena tek par dana ranije.

 

Slađana Guduraš sahranjena je na gradskom groblju u Srpcu. Ispratilo ju je oko 200 ljudi, uz jecaje i suze njene majke Jelke Pantić, dečka Zorana Makivića, bivših radnih kolega iz srbačkog Doma zdravlja i bivših sugrađana. Od imena sa estrade primećen je samo reper Đus sa kojim je Guduraš imala jedan duet.


Inače, Slađana se pojavila i u jednoj epizodi serije "Lud, zbunjen, normalan".

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Printscreen Dvogled Pink BH

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...