ZBOG VENČANICE NOVOPEČENE GOSPOĐE PERUĆICE I DALJE SE DIŽU OBRVE! A nije jedina koja je sa OVAKVIM DEKOLTEOM ušla u crkvu i izgovorila sudbonosno DA! (FOTO)
Foto: Kurir, Marija Dejanović

napravila lom

ZBOG VENČANICE NOVOPEČENE GOSPOĐE PERUĆICE I DALJE SE DIŽU OBRVE! A nije jedina koja je sa OVAKVIM DEKOLTEOM ušla u crkvu i izgovorila sudbonosno DA! (FOTO)

Stars -

Voditeljka Katarina Kolozeus izgovorila je sudbonosno "da" pevaču Ljubi Perućici, a za tu priliku odabrala je venčanicu sa dubokim dekolteom, pa podelila Srbiju na pola! Naime, među brojnim komplimentima, bilo je i oprečnih komentara. Pojedinci smatraju da je lepa mlada preterala, te da je trebalo malo smernije da uđe u crkvu Svetog Jovana Vladimira na Voždovcu, gde se udavala.

Međutim, ona nije jedina koja se zavetovala na večnu ljubav u "slobodnijoj haljini" - Tamara Čupković je takođe imala dubok dekolte kada se udavala za Lolu Smiljanića u junu ove godine. I danas, zbog ovog poteza dižu se obrvfe, a evo šta kažu pravila!

foto: Printscreen

"U crkvi treba da smo odeveni pristojno, bez prepunih stomaka, žvakaće gume, upadljive šminke, držanja ruku u džepovima, ljubopitljivog posmatranja ostalih vernika, smeha i razgovora. Pristojno odevanje isključuje kratke suknje, šortseve, suknje sa dubokim izrezom, provokativnu i prenapadnu odeću. Začuđujuće je to što ljudi nikad ne postavljaju pitanje kako da se obuku za odlazak u pozorište ili u goste prijateljima, a kada idu u goste svome Gospodu i Spasitelju, za Njegovu Svetu Trpezu, gde dobijaju dar života, tu se o načinu oblačenja ili nepotrebno polemiše ili se na to čak i ne obraća uopšte adekvatna pažnja", piše na sajtu Saborne crkve u Beogradu, ali jedno je sigurno, i Katarina i Tamara bile presrećne što su se svojim jačim polovinama zavetovale na večnu ljubav i da taj dan će pamtiti kao najveseliji i najlepši do kraja života.

foto: Screenshot Kurir TV

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Kurir, Marija Dejanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja