KAJA JE PRE DI-DŽEJA LJUBILA POZNATOG KOŠARKAŠA! Kada se udavala kumovala joj je Maja Marijana, a proslavili su svega JEDNU GODIŠNJICU BRAKA! Evo zašto!
Foto: Printscreen/Instagram

DETALJI

KAJA JE PRE DI-DŽEJA LJUBILA POZNATOG KOŠARKAŠA! Kada se udavala kumovala joj je Maja Marijana, a proslavili su svega JEDNU GODIŠNJICU BRAKA! Evo zašto!

Stars -

Pevačica Katarina Ostojić iza sebe ima tri braka, ali drugi je posebno intrigirao javnost budući da je ljubila košarkaša Uroša Duvnjaka. Par se zavetovao na večnu ljubav 14. jula 2009. godinu u opštini Zvezdara, a Kaji je kumovala Maja Marijana. Duvnjak je za kuma uzeo druga iz detinjstva.

Tajnoj i intimnoj ceremoniji venčanja je prisustvovala samo njihova najuža rodbina.

Prvu godišnjicu braka proslavili su u u gradu Laško u Sloveniji. Tamo su otputovali kako bi se Uroš odmorio od naporne košarkaške sezone i pripremio za novu, ali i kako bi obeležili jedan od najlepših datuma u njihovim životima. Boravili su u jednom luksuznom hotelu.

Prvu godišnjicu braka proslavili su 14. jula, a Uroš je za suprugu organizovao večeru, pa joj poklonio skupocen komad nakita, kao i nov mobilni telefon.

U to vreme on je igrao za jedan poljski klub i kada se vratio u Srbiju njihov zajednički život išao je pogrešnim tokom, pa su se sporazumno i bez teških reči razveli krajem 2010. godine.

"Nakon što se Uroš vratio iz Poljske dobili smo priliku da konačno probamo pravi bračni život i nije nam pošlo za rukom. Nije išlo onako kako sam planirala. U jednom trenutku sam zaista mislila da će Uroš biti čovek sa kojim ću ostariti, ali sam pogrešila", izjavila je svojevremeno Kaja.

Nekoliko meseci pre rastanka gradom su kolale razne glasine, te da su se njih dvoje svađali, da nisu mogli da se slože u bitnim stvarima, da su često izlazili i provodili se jedno bez drugog, da su njega viđali sa raznim devojkama...

"Svaki brak ima i uspone i padove, pa tako i naš. Bilo je i svađa, ali je bilo i ljubavi, što je normalno. Mi smo se udaljili i vremenom počeli jedno drugo da mučimo i to je jedini razlog našeg razvoda. Nije bilo prevara, nije bilo skandala, svađa... Ni Uroš ni ja nismo takvi ljudi", dodala je Kaja.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Instagram screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja