PEVAČICA NAPRAVILA HAOS U RESTORANU: Saška konobara gađala jagnjetinom
Foto: Marina Lopičić, Filip Plavčić

BEZ KONTROLE

PEVAČICA NAPRAVILA HAOS U RESTORANU: Saška konobara gađala jagnjetinom

Stars -

Pukao joj film Karanovoj u restoranu posluženo žilavo meso, zbog čega je bacila oval i slanik, a onda napala šefa sale

Saška Karan umalo nije završila u policiji zbog svog agresivnog ponašanja. Kako saznajemo, pevačica je pred ulazak u „Zadrugu“ napravila incident u jednom prestoničkom restoranu kad je nasrnula na konobara i povredila ga.

Folkerka je s porodicom bila na ručku nedaleko od svoje kuće i sve je bilo u najboljem redu dok nije stigla hrana. Međutim, kad je Saški posluženo meso, njoj je pao mrak na oči. Probala je jagnjetinu, koja je bila žilava, pa je uzela veliki oval sa stola na kojem je bilo posluženo meso i bacila ga pravo na konobara, zbog čega je nastao haos.

Nalet besa

- Ti ćeš meni da služiš žilavo meso. Jesi li ti normalan? Ko radi u kuhinji? Zašto baš meni ovo? Vi ste jedni ološi pokvareni. Je*aću vam majku, je l’ jasno? - vikala je Saška na konobara.

U naletu besa pevačica, koja inače ima kratak fitilj, uzela je slanik i pogodila konobara pravo u glavu, nakon čega je pritrčao šef sale sa još dva konobara.

Oni su pokušali da rasprave situaciju i reše problem a Saškin suprug Aleksandar Gazivoda smirivao je pevačicu.

Ratoborna žena

- Karanovoj nije bilo dosta što je konobara povredila,već je počela da se svađa sa šefom i stavlja mu do znanja da im je meso koje joj je posluženo poluživo. Jedan od radnika uzeo je telefon da pozove policiju, ali Saška ga je sprečila tako što je uzela torbu u ruke, ostavila novac za račun na stolu iako je bila nezadovoljna uslugom i napustila objekat. Prošla je nekažnjeno - otkriva naš izvor.

Saška je više puta govorila o tome da je ona ratoborna žena i da kaže sve što joj smeta. Ni ona nije srećna što je impulsivna u mnogim situacijama, ali prosto ne ume da se kontroliše i zbog toga je mnogo ispaštala u životu, ali i dobijala bitke.

Fajt Pevačica izvređala kolegu NAPALA BOJANIĆA PA NA NJEGA BACILA ŠOLJU

foto: Nebojša Mandić

Saška Karan urlala je na Miloša Bojanića i pokušavala da mu stavi do znanja da se on samo predstavlja kao fin gospodin. Celu „Zadrugu 3“ podigla je od crnog stola, a onda i brojne cimere ispolivala kafom kad je pokušala da pogodi šoljom kolegu.

- Kakva laž! Zaboravio si, sve si zaboravio, Bojaniću! A kad smo dolazili zbog plakata kod tebe, specijalno moj suprug Aleksandar Gazivoda. Zaboravio si - vikala je pevačica, a folker nije dozvolio da ga zbuni pa je nastavio svoje izlaganje za stolom.

- Vrlo je aktivna, čak i preaktivna. Ne dopada mi se njen rečnik. Ona je dama i majka - rekao je on, nakon čega ga je Saška demantovala obrazloženjem da ona nije dama, već divljakuša.

Karanova ga je potom optužila da hvata mlade devojke po kući i koristi priliku da bude u njihovom društvu.

(Kurir.rs / Marija Dejanović / Foto:Marina Lopičić, Filip Plavčić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja