POZNATA HRVATICA (37) KUPILA GROBNO MESTO: Ostaćete u SUZAMA kada pročitata Tatjaninu PORUKU! Naučila sam veliku ŽIVOTNU lekciju! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

DIRLJIVO

POZNATA HRVATICA (37) KUPILA GROBNO MESTO: Ostaćete u SUZAMA kada pročitata Tatjaninu PORUKU! Naučila sam veliku ŽIVOTNU lekciju! (FOTO)

Stars -

Hrvatska novinarka Tatjana Jurić (37) kupila je grobno mesto, kao i ruševinu koja za nju ima veliki značaj.

Mnogi su ostali u suzama kada su na društvenim mrežama videli njenu objavu.

"Kad me pitaju kakva mi je prošla godina bila, uvek odgovaram isto: "Spektakularna, kupila sam grobno mesto u Zagrebu i ruševinu u Dalmaciji." Grobno mesto ko grobno mesto, trebaće kad-tad... A ova ruševina, koju već sad od milja zovemo "Kuća Mame Dragice" i kojoj sam ovog leta, u ime svoje porodice, postala vlasnica, uskoro će postati (nama) najlepša kamena kuća u Dalmaciji. Nalazi se odmah uz bok "Ćaćine (rodne) kuće" koju smo pre koju godinu, misleći da će mami dobro doći da pobegne i od sebe i od drugih i od Alzheimera, uredili", napisala je Tatjana i nastavila:

"Mama nikada, nikada nije došla i videla šta smo od trošne dedovine uspeli napraviti, ali zato će nas ova ruševina (koja će to ubrzo prestati biti), trajno podsećati na to da se u životu broje samo oni trenuci u kojima nam život liči baš na ruševinu i zatim oni koji uslede nakon njih, a koji sve to pretvaraju u - čistu lepotu. I da, ovo je opet pomalo patetična objava, ali nakon zadnjih nekoliko godina, u jedno sam sigurna, fućkaš-ti-život-bez-patetike! Kakva će lepotica "Mamina kuća" postati, jedva čekam da vam familija Jurić pokaže! Za sada, svako ima svoju ideju, od tate Jurića preko buraza i Nike, Žive i Zoje do Nine, arhitekte. Jedino, nikako da im objasnim da će na kraju i opet biti - po mom! I malo po Nikinom. I još sam jednu veliku životnu lekciju naučila upravo prošle pretužne 2018. godine: "Žene su najjače kad se sve ruši." Najjače! A ono što izgradimo nakon toga, (uz podršku najbližih, naravno) e to je, ljudi moji dragi, čisti - smisao života. "To malo života”, govorile su uvek moja Mama i Baka."

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja