SVET BRUJI O SKANDALU SA HALIDOM MUSLIMOVIĆEM: Majka 3 dece tvrdi da su bili u vezi godinama, pozajmila mu pare, a sad joj DUGUJE skoro 400.000 €! Oglasio se i PEVAČ!
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

PRAVI MU HAOS

SVET BRUJI O SKANDALU SA HALIDOM MUSLIMOVIĆEM: Majka 3 dece tvrdi da su bili u vezi godinama, pozajmila mu pare, a sad joj DUGUJE skoro 400.000 €! Oglasio se i PEVAČ!

Stars -

Australijski mediji pišu o ženi kojoj su sakrili identitet koju je pevač Halid Muslimović zaveo na jednom koncertu 2015. godine, a kasnije ju je i opljačkao.

Prema pisanju inostranih medija i njenim tvrdnjama, Halid je navodno tražio novac od ove žene, tvrdeći da mu treba pomoć u poslovnim projektima i muzičkim koncertima. Ona tvrdi da je Halid od nje uzeo, odnosno da mu je ona dala više od 400.000 dolara, što je oko 42.000.000 i 559.000 dinara.

foto: printscreen/9news

"Računala sam da će taj novac da mi vrati. Nisam sumnjala u njega, bili smo u vezi tri godine, bila sam zaljubljena", navodi ova majka troje dece Sonja Bašić.

Nakon što je zbog ogromnih pozajmica Halidu, kako ona tvrdi, dobila otkaz na poslu, otišla je u Bosnu kako bi se oči u oči susrela sa pevačem koji novac navodno nije želeo da joj vrati.

foto: Privatna Arhiva

"On me je udario u lice, ugrizao za ruku i odgurnuo na pod" , tvrdi ona.

Halid ništa nije želeo da komentariše jer je u toku sudski proces, ali navodi da je sve velika laž i prevara, kao i ogromna manipulacija od strane pomenute žene.

"Prvo ročište zakazano je za 29. oktobar. Ja ne mogu ništa da komentarišem van suda", rekao je Halid i dodao:

"Sve je velika laž i manipulacija. Da li vi znate ko je uopšte ta žena? Ne mogu ništa da komentarišem niti da pričam dok se sve ne reši na sudu. Kada sud donese presudu, onda ću pričati sa Vama i dati Vam intervju ili šta god, sada ne mogu da govorim."

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/K.Đ/9news/Blic, Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja