GOCA U SPOTU PROMOVIŠE MUŽA: I dalje sam Rašina mama pa šta?!
Foto: Nemanja Nikolić

Hit 1

GOCA U SPOTU PROMOVIŠE MUŽA: I dalje sam Rašina mama pa šta?!

Stars -

Moj život je moja stvar. Vi nađite i starijeg ako možete, rekla je pevačica, koja se vidno iznervirala zbog negativnih komentara na društvenim mrežama.

Goci Tržan muka je od negativnih komentara na račun razlike u godinama između nje i njenog supruga Radomira Novakovića.

I posle osam godina njihovog ljubavnog života, hejteri i dalje kritikuju njihov odnos i hvataju se za to što je pevačica od bubnjara starija 14 godina.

- Ma boli me dupe, kako da ti kažem. Znaš koliko me zabole. Ko o čemu, kurva o poštenju. I dalje sam Rašina mama, pa šta?! Sjašite više sa tim glupostima. Na kraju krajeva, moj život je moja stvar. Vi nađite i starijeg ako možete - rekla je pevačica, koja se vidno iznervirala zbog negativnih komentara na društvenim mrežama.

Ona je prekjuče organizovala promociju spota za novu baladu „Žena za jednu noć“, u kom je glavnu ulogu preuzeo njen Raša, s kojim glumi intimne scene.

- Ovakav spot ne bih mogla da snimim sa manekenom, teško da bih mogla da budem ovako intimna sa nekim ko mi je nepoznat. Zato je tu moj muž. Kolege nisam pozvala na promociju.

Kad bi došla, na primer, Nataša Bekvalac, svi bi pričali o njoj, a ne o meni, tako da tako nešto nije potrebno - rekla je Goca u šali, koja je za ekranizaciju spota otpočela saradnju sa rediteljem Milošem Popovićem, sinom Goce Lazarević i Milutina Popovića Zahara.

Kurir.rs / M. D.

Foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track