ŠTA SE TO STVARNO DESILO U SLOBINOM STANU?! Svi su čuli pevačevu stranu priče, a evo šta je Kija rekla u policiji! Nema veze s njegovom verzijom
Foto: Shutterstock, Ne, Nemanja Nikolić, Vladimir Šporčić

saga se nastavlja

ŠTA SE TO STVARNO DESILO U SLOBINOM STANU?! Svi su čuli pevačevu stranu priče, a evo šta je Kija rekla u policiji! Nema veze s njegovom verzijom

Stars -

Kija Kristina Kockar navodno je u sredu saslušana u policiji zbog upada u stan bivšem suprugu Slobodanu Radanoviću.

Njihove izjave prosleđene su Tužilaštvu koje će doneti odluku da li će pokretati postupak i protiv koga. Kija je ispričala da su ona i Sloba zajedno bili na promociji knjige i da su se zatim po ranijem dogovoru zajedno uputili u njegov stan na Novom Beogradu.

foto: Ana Paunković

Međutim, Radanović je ispričao totalno drugačiju verziju događaja koja je prethodila sukobu.

"Bio sam sam sam u stanu kada mi je na vrata pozvonila Kija. Dok smo pričali u jednom trenutku me je pitala da li je volim. Rekao sam da prema njoj ne gajim emocije kao prema ženi. Očigledno da ju je to pogodilo i uzela je nož koji je bio na stolu. Odmah sam je uhvatio sa obe ruke i tada joj je nož ispao. Ne plašim je se... Taj nož je bio tup", ispričao je Sloba inspektorima.

Prema potpuno oprečnim pričama, nije jasno ko od ovo dvoje ljudi ne govori istinu. Ako je Kija nasrnula na Slobu pošto je ušla u stan i to već kada je on bio unutra, opet nije jasno zašto onda u policiji tvrdi da su se zajedno posle promocije uputili u njegov stan.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic/Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track