KURIR U POSETI BOGDANINOJ PORODICI U TITELU: Veljku u miraz dajemo kuću! S prijom Cecom smo prvo podelili radost zbog unučeta
Foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić

Radost

KURIR U POSETI BOGDANINOJ PORODICI U TITELU: Veljku u miraz dajemo kuću! S prijom Cecom smo prvo podelili radost zbog unučeta

Stars -

Roditelji verenice Veljka Ražnatovića srećni su što je njihova ćerka trudna i već su počeli da se spremaju za svadbu, koja je zakazana za 24. novembar

Nakon vesti da će Veljko Ražnatović i njegova verenica Bogdana Rodić postati roditelji, ekipa Kurira uputila se u njeno rodno mesto Titel da vidi kako budući baba i deda iščekuju rođenje prvog unučeta.

foto: Sonja Spasić, Dragana Udovičić

Budući da je snajka Cece Ražnatović pre tri dana saznala da je u drugom stanju, oni su odmah zakazali venčanje za 24. novembar u hotelu „Hajat“. Dok buduća mlada obavlja preglede u Beogradu, Veljko Ražnatović boravi u Titelu u kući koju će dobiti u miraz. Bogdanina majka Danijela i otac Bogdan presrećni su zbog lepih vesti, pa su tako našu ekipu pozvali u kuću na čast i više puta nazdravili domaćom rakijom.

- Veljko mi je u utorak javio radosne vesti. Prvo smo bili u šoku, a ujedno i presrećni. Nismo se nadali prinovi jer se o tome nije pričalo niti se vršio pritisak. Deca žive zajedno već godinu dana u Beogradu i lepo im je. Mislili smo da će još da uživaju u ljubavi i putovanjima - kaže ponosni deda, da bi se zatim buduća baka ubacila u razgovor. Ona kaže da je odmah nakon saznanja pozvala priju Cecu.

- Bila je presrećna, a uveče smo mi ovde, a oni tamo, okupili prijatelje da proslavimo. Nije bitno da li će biti muško ili žensko, bitno je da je živo i zdravo. To je naše pravilo - kaže Danijela.

foto: Sonja Spasić

Iako je par venčanje planirao tek za narednu godinu, saznanje da će za sedam meseci postati roditelji ubrzalo je njihovu svadbu.

- Venčanje će biti krajem novembra. U selu nas svi pitaju kad će biti svadba. Kad sam im govorio da ne znam, niko mi nije verovao. Deca žive zajedno i lepo im je. Nakon svadbe živeće u Beogradu jer ne žele da Cecu ostave samu. Ovde takođe mogu da žive, može se reći da je istina da Veljku dajemo kuću u miraz, ali opredelili su se za veći grad. Njihova odluka za nas je zapovest - kaže Bogdanin tata i ističe da ima zeta za primer.

- Veljko je dečko na mestu, ima dobru dušu. Nas ne zanima šta se ranije pisalo o njemu. Normalno je da će mlad dečko s takvim statusom da izlazi, provodi se i menja devojke. Međutim, sada je totalno drugačiji. Posvećen je Bogdani i sportu. Tretira je i gleda kao kraljicu, a nama kao roditeljima je to najbitnije. On voli Titel i redovno dolazi - ističe Cecin prijatelj.

- Bez obzira na to što je ona s Veljkom, nije se promenila, pa nam i dalje pomaže oko farme pilića. Eto, prošlog vikenda je bila ovde i radila je s nama na pijaci. Ranije je uglavnom imala fizički napor, dizala je teške džakove, a ovog puta kao da je predosetila trudnoću, nije se fizički umarala - kaže Bogdanin tata.

Njegova supruga ističe da je s folk zvezdom u sjajnim odnosima, ali da nemaju vremena da se često viđaju:

- Ceca ima koncerte, a mi smo u poslu. Nemamo vremena kao nekad, prošla su ta vremena da se sedi i druži po kućama. Mi se s njima redovno čujemo. Sada smo još vezaniji, imaćemo prinovu, pa će viđanja svakako postati češća. Sada smo familija.

Bogdanina baka

JEDVA ČEKAM PRAUNUČE

Baka Bogdane Rodić Jevrosima Rodić oduševljena je što će dobiti praunuče.

- Ne mogu da dočekam praunuče. Bogdana je moja unuka i ne mogu da verujem da će postati majka. Jako smo povezane i slične. Kad sam ostala udovica, ona je sa mnom spavala u krevetu - kaže baka.

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Često u selu

VELJKO OVDE ČUVA KEROVE

Bogdanini roditelji kažu da je Veljko trenutno u Titelu, u kuću koju Bogdana nosi u miraz.

- Kupili smo tu kuću pre nekoliko godina jer je bila na najlepšem mestu u kraju. Mladenci će tamo imati mir jer nema komšija, što nam je i bio cilj. Kad borave ovde, uglavnom tamo provode vreme. Veljko je iz Beograda doveo kerove i drži ih tamo u boksu i brine o njima. To je njihovo.

foto: Sonja Spasić

Kurir / Marija Dejanović

Foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track