Najnovije vesti

DEVOJKA MI SE UDAVILA U DUNAVU, A S NJOM SU NESTALI BRAT, DEDA... Reper NJU još nosi na duši, a ona mu je u život ušla ONA i sve preokrenula naglavačke (FOTO)
Foto: Printscreen

Velika tragedija

DEVOJKA MI SE UDAVILA U DUNAVU, A S NJOM SU NESTALI BRAT, DEDA... Reper NJU još nosi na duši, a ona mu je u život ušla ONA i sve preokrenula naglavačke (FOTO)

Stars

Nenad Aleksić Ša preživeo je veliku tragediju pre nekoliko godina kada se njegova devojka udavila u Dunavu. Iako mu je trebalo dugo vremena da se oporavi, reper se vratio svom poslu i danas je srećno oženjen.

 

Kada je pre nekoliko godina učestvovao u "Farmi", Ša se pred kamerama otvorio i ispričao detalje velike porodične tragedije.

 

- Mogao sam da budem bolji prema njoj, ali niko nije mogao da zna da će se ona udaviti u Dunavu. I ona, i brat, i deda i svi, porodična tragedija. Mogao sam da budem bolji, ona je meni dušu dala, to je nešto što ja vučem kroz ceo život i što ne mogu sebi da oprostim - ispričao je pre pet godina muzičar.

 

Posle "Farme" Nenad se povukao iz javnosti, ali je nastavio da se bavi muzikom. U njegovom životu desio se preokret kada je upoznao sadašnju suprugu Ivanu, sa kojom se oženio 2015. godine.

foto: Printscreen/Instagram

- Ivana mi je pomogla da sve dignem na viši nivo. I što se tiče oblačenja, spotova, dosta je uticala na mene i usmerila me - izjavio je jednom prilikom Nenad.

foto: Printscreen

Podsetimo, Ša je učestvovao u Zadruzi 2, kada su ga svi povezivali sa bivšom modelsicom Draganom Mitar. Ipak, on je demantovao sve navode da među njima postoji nešto više od prijateljsta.

 

foto: Printscreen/Ami G

Kurir.rs/Foto Printscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...