Najnovije vesti

SPUŠTAJU ROLETNE, IMAJU KAMERE, PRATE JE I ODAJU NJENE TAJNE! Severina TRIPUJE da je komšije uhode i prijavljuje ih policiji! ČEGA SE ONA TO BOJI?!
Foto: Google Street View, Profimedia

Prijavljuje policiji susede

SPUŠTAJU ROLETNE, IMAJU KAMERE, PRATE JE I ODAJU NJENE TAJNE! Severina TRIPUJE da je komšije uhode i prijavljuje ih policiji! ČEGA SE ONA TO BOJI?!

Stars

Severina Kojić nakon konferencije na kojoj je tvrdila da njenog sina Aleksandra zlostavljaju u školi sada je otišla korak dalje, pa je policiji prijavila i svoje susede, sa objašnjenjem da oni ugrožavaju njenu bezbednost i da pokušavaju da odaju njene tajne.

 

Kojićeva je policiji prijavila nepoznate osobe tvrdeći da se sumnjivo ponašaju jer spuštaju roletne i imaju kamere na svojim objektima, te da smatra da oni prenose njene tajne i uhode je, koja tvrdi da pevačica maltretira komšije jer živi u teoriji zavere.

foto: Damir Dervišagić

"Nije tačno da bilo ko od suseda na bilo koji način uhodi Severinu. Ona to umišlja, pa zbog te njene nesigurnosti ispaštaju nedužni ljudi. Znate, u ovom delu Zagreba živi imućan i ugledan narod, koji nema vremena da se bavi tuđim životom, a kamoli Severininim. Ona je prijavila susede zato što spuštaju roletne i imaju nadzorne kamere na svojim objektima. Da li je to realno", pita se jedna od Severininih komšinica i dodaje da tom njenom prijavom pevačica pokazuje da je ona ta koja se bavi tuđim životima.

 

"Ja zaista ne znam niti pratim kad moje komšije od nekud dolaze, a kada negde odlaze. Ne pravim beleške u koliko sati spuste, a u koliko podignu roletne. Zaista mi sve to zvuči mnogo bolesno. Nije lepo da se od ovako mirnog mesta, gde mi stanujemo, pravi cirkus samo da bi Severina ne znam ni ja šta postigla. Prijavljuje sve redom, a ni za šta nema dokaze, pošto su problemi u njenoj glavi, a ne u nama", završava izvor.

foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/S. telegraf/Foto Printscreen

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...