Najnovije vesti

NOVICA ZDRAVKOVIĆ ZA KURIR O SINU I ESTRADI: Zvezde Granda nemaju nijedan hit!
Foto: Ana Paunković

Intervju

NOVICA ZDRAVKOVIĆ ZA KURIR O SINU I ESTRADI: Zvezde Granda nemaju nijedan hit!

Stars

Realan: Pevač smatra da njegov Dušan treba da ima samostalnu karijeru, pa ga je zato poslao u „Parove“ umesto u neko muzičko takmičenje

Novica Zdravković sebe smatra jednim od najboljih kantautora na ovim prostorima, pa je iz tog razloga poslao sina Dušana Zdravkovića u rijaliti „Parovi“ kako bi napravio karijeru.

On se u razgovoru za Kurir dotakao i svojih zdravstvenih problema.

- Imao sam intervenciju ključne žlezde koja mi je napravila kamenčiće, pa je odjednom sve planulo i napravilo mi gnoj. Morao sam najhitnije da odem na operaciju i sada je sve u redu. Imam problem s mokraćnim kanalima, a ovo je totalno nešto drugo.

Da li je vaš sin obavešten o operaciji?

- Nije znao. Mislio sam da je angina i nadao sam se da će proći. Međutim, bilo mi je sve lošije, a on je ušao u rijaliti. Imam problem s mokraćnim kanalima i mislio je da je to u pitanju. Osećao je da nešto nije u redu jer nisam dolazio u emisije i javljao se.

Kako komentarišete to što vaš sin mnogo pije?

- To nam je genetski. Mi smo boemi. Ali on je divan i kad popije. Ne voli da se bije i svađa. Kada se opusti, pravi je šoumen.

Zašto se on promoviše u rijalitiju kao pevač, a ne u nekom muzičkom takmičenju?

- Ja nisam želeo „Zvezde Granda“ i „Pinkove zvezde“. Ja sam kantautor i moj sin treba da ide solo, iako će imati manje medijske pažnje. Navedite mi jedan hit malog Stevice Anđelkovića, koji je izuzetan pevač. Nabrojaću vam 10 pevača koji su velike zvezde, a nemaju nijednu pesmu. Želim da moj sin ima hitove. Naterao sam ga da počne da peva jer je talentovan. Prihvatio je to i prvi singl koji smo uradili može da ispromoviše u „Parovima“. Želim da ga usmerim da bude kantautor, a ne da peva tuđe pesme. Ja nikada nisam bio ni u „Grandu“, ni kod Janka, ni kod Marka. Meni je satisfakcija da se borim s moćnim kućama. Ili jesi, ili nisi.

foto: Happy screenshot

Jeste li razmišljali o tome kako biste se snašli na mestu žirija u „Zvezdama Granda“?

- Nikada ne bih to prihvatio jer je velika muka da se dođe dotle i mnogo znači za tog pojedinca da se tamo predstavi. Ne bih imao ni srca ni duše da mu kažem da ništa ne zna, a ujedno da ne znam šta mu se dogodilo u glavi tog trenutka.

Da li je Jelena Karleuša kompetentna da komentariše takmičare?

- Jeste. Odavno je u muzici, poznaje sve, zabavna je i interesantna publici. Ja im ne bih bio zanimljiv kao ona.

Postoji li osoba na estradi s kojom ne razgovarate?

- Sa svima sam dobar. Ali ne volim kad čitam o nekim starim kolegama. Svi bi danas voleli da su sveci, a svi smo imali mnogo putera i morali smo da prođemo takav život. Onda se oni ljute kad neko nešto kaže. Sada, kada ti smetaju stvari iz prošlosti, hoćeš da brišeš, a to je u stvari tvoja biografija.

Profitirala

LEPA BRENA JE BIZNISMEN

Koja pevačica je najviše profitirala?

- Lepa Brena. Ona je biznismen. Ona nije žena koja je jurila po kafanama i boemisala, već je gledala kako da napravi nešto. Ne bi imala fabriku da nije tako.

foto: Dragan Kadić

Draga koleginica

BEKUTA JE IMALA LJUBOMORNOG MUŽA

Kakva je bila Ana Bekuta u mladosti?

- Znam da je bila udata za nekog tipa iz Šapca. Mislim da je on bio u fazonu da ona donosi pare, a da za nju niko ne postoji i ne zna je. Verovatno je bio ljubomoran, a bio je lep čovek. Ona je živela u Šapcu i nije se isticala, a bila je velika zvezda.

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs / Marija Dejanović

Foto: Ana Paunković

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...