ALEKSANDRA SUBOTIĆ MORA DA UĐE U RIJALITI?! Ovaj muškarac izneo sve o nekadašnjoj učesnici, ovo je razlog što će opet biti deo ZADRUGE!
Foto: Printskrin/Instagram

PECA ĆE POLUDETI

ALEKSANDRA SUBOTIĆ MORA DA UĐE U RIJALITI?! Ovaj muškarac izneo sve o nekadašnjoj učesnici, ovo je razlog što će opet biti deo ZADRUGE!

Stars -

Aleksandra Subotić nije ostala u dobrim odnosima sa ocem Karađorđem posle rijalitija, s obzirom na to da je tajno odveo njenu ćerku kod oca Aleksandra Čabarkape.

Karađorđe kaže da Aleksandru zove, ali mu se ona ne javlja, kao i da Magdalenu nije video dva meseca.

foto: Damir Dervišagić

"Jedini kontakt koji imam sa Aleksandrom je preko Nebojše Bojovića. On mi ispriča šta se dešava. Pravi je gospodin. Peca mi se, takođe, ne javlja, pa neću više ni da ga zovem. Aleksandra je sada pod uticajem majke, Ljuba joj je šef. Ja sam sada zao, pokvaren, i najgori čovek na svetu. Svaki put kada je bila pod njenim uticajem, nije izašlo na dobro, a neće ni sad", rekao je Karađorđe za "Svet" prenosi "Puls", pa zaključio:

"Uskoro i ona i ja ulazimo u rijaliti, pa ćemo se tamo sresti, pogledati se u oči i razjasniti sve. Ona ne želi da uđe, ali mora, jer se prethodnim ugovorom obavezala na to. Ako ne uđe, mora da plati penale od 50.000 evra koje nema, a čisto sumnjam da će Peca baš toliko iskeširati."

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ/Svet, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja