KOMŠIJE SOFIJE MILOŠEVIĆ CINKARILI ZVEZDU REAL MADRIDA! Luka Jović se ne krije po Dorćolu, manekenku voda po restoranima, a ono što je uradio taksisti je BRUKA
Foto: Damir Dervišagić, Profimedia

NIŠTA IM NE PROMIČE!

KOMŠIJE SOFIJE MILOŠEVIĆ CINKARILI ZVEZDU REAL MADRIDA! Luka Jović se ne krije po Dorćolu, manekenku voda po restoranima, a ono što je uradio taksisti je BRUKA

Stars -

Manekenka Sofija Milošević već nekoliko meseci uživa u emotivnoj vezi sa trenutno najuspešnijim fudbalerom Lukom Jovićem, koji sa njom uživa po restoranima, a upoznaoju je i sa svojim prijateljima.

Na Dorćolu, gde živi atraktivna manekenka, komšije su viđale Sofiju i Luku zajedno.

foto: Damir Dervišagić, Profimedia

"Video sam ih nekoliko puta. Dolazi po nju i odvozi je, a jednom prilikom su se parkirali na pumpi u blizini zgrade u kojoj Sofija živi. Luka je ovde imao problema sa parking mestom, dešavalo se da mu pauk diže automobil, te je zamolio radnike sa pumpe da se tu parkira na neko vreme, a oni su mu izašli u susret budući da su njegov ovožavaoci. Luka je tada bio sa Sofijom koja je bila maskirana kako je ne bi ljudi prepoznali - nosila je kačket i naočare, a s njima je bilo još neko društvo. Otišli su u restoran, a posle toga nazad u automobil, pa na novu adresu", ispričao je momak koji je svedok cele situacije.

"Automobil vredi između 50.000 i 10.000 evra, a tablice su specijalne", objasnio je sagovornik.

foto: Dado Đilas, Ana Paunković, AP

"Sofiju ne poznajem, ali je viđamu prolazu. Dobra je. A što se Luke tiče, dečko je baš car. Mom drugu taksisti kojí ga je vozio da aerodroma ostavio je bakšiš od 100 evra. Galantan je i pravi džek", otkrio je jedan mladić.

Komšije Sofije Milošević tvrde dabolje izgleda uživo nego na fotografijama i televiziji. - Sofija je brutalna cica. Viđam je stalno i stvarno izgleda neverovatno. Onako, plava, duge noge i još lepša je u prirodi. Lepa je i bez šminke", rekao je Sofijin komšija.

Jedna komšinica priznala je da je ljubomorna na nju.

"Iskreno da vam kažem, ljubomorna sam na nju. Ona uvek šeta neke dobre frajere, nikad je nisam videla sa nekim bez veze tipom, a sada je upecala ovog fudbalera. Viđam ih zajedno s vremena na vreme. Svaka joj čast", rekla je devojka.

foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track