ŠOK S*KS INTERVJU GOCE TRŽAN! Za 24 sata imala sam seks 12 puta, ali ne sa Rašom! A ono što je rekla o ORGAZMU i kolika MUŠKOST mora da ima CM, dići će REVOLUCIJU!
Foto: Nemanja Nikolić

REKORDERKA!

ŠOK S*KS INTERVJU GOCE TRŽAN! Za 24 sata imala sam seks 12 puta, ali ne sa Rašom! A ono što je rekla o ORGAZMU i kolika MUŠKOST mora da ima CM, dići će REVOLUCIJU!

Stars -

Goca Tržan (45) kaže da je vodila ljubav čak 12 puta za 24 sata! Pop zvezda otkriva da je ovaj rekord postigla pre nego što se udala za 14 godina mlađeg muzičara Rašu Novakovića.

Pevačica je ispriča i koliko joj je veličina polnog organa bitna, zašto je momcima glumila orgazam, da li je strast presudna za dobar brak...

foto: Nemanja Nikolić

Koliko puta si najviše imala seks za jedan dan?

Nisam baš brojala, ali mislim da sam imala 12 puta za 24 sata. Naravno, to je bilo kad sam bila mlada, pre Raše.

Znači, tvoj partner je mogao da vodi ljubav na svaka dva sata. Taj moj bivši je sada stariji čovek. Ne verujem da bi danas mogao toliko da izdrži.

foto: Printskrin/Instagram

Da li je ženama važna veličina muškog polnog organa?

Ma nama je dovoljan prst ako partner radi ono što nam prija. Penis može da ima 10 ili 13 centimetara, što je prosek na Balkanu. Ali muškarcima to nije dovoljno! Stalno misle da im je manji nego što zaslužuju.

Statistika pokazuje da 60 odsto žena tokom seksa nije doživelo orgazam.

Da li si ga ti nekad odglumila?

- To sam radila da bih udovoljila partneru, da bi se on osećao bolje. Grešila sam, ne treba ih zavaravati! Muškarci misle da su fantastični ljubavnici jer žene vrište tokom seksa. Momci, život nije porno film!

Da li bi to opet učinila?

- Ne! Žene su u Srbiji naučene da moraju da ugode muškarcu. Vekovima je vladalo mišljenje da on treba da se popne na nju, obavi šta treba, okrene se i zaspi. To je necivilizovano i prostački. Seks nije prost produžetak vrste. U suprotnom, Bog ne bi dao orgazam. Savetujem devojkama da prekinu seks na pola ako im ne prija i kažu: "Ćao, nije mi lepo."

Kad si sve ovo shvatila?

- Tek sa 30 godina sam postala svesna šta želim u seksu. Do tada sam bila kao ćurka u magli.

Mnogi bračni partneri priznaju da mesecima nemaju seks. Da li se strast između Raše i tebe gasi?

Nije mi normalno da parovi nemaju seks. Rekla sam Raši: "Ako nam se ugasi strast, rastajemo se!" Ne bih živela s nekim, a da nismo intimni.

foto: Nemanja Nikolić

Kurir/Informer/Foto Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja