JELENA VELJAČA IMA NOVOG DEČKA? Uz njega je spoznala lakoću života, a OVA FOTKA ih je odala! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

šuška se

JELENA VELJAČA IMA NOVOG DEČKA? Uz njega je spoznala lakoću života, a OVA FOTKA ih je odala! (FOTO)

Stars -

Jelena Veljača pre više od godinu dana razvela od glumca Dražena Čučeka sa kojim ima trogodišnju ćerku Lenu, a kako pišu hrvatski mediji, glumica je ponovo srećna u ljubavi. Navodno, ona je sreću našla sa izvesnim Ivanom Galom, koji je direktor prodaje u jednoj velikoj tamošnjoj televiziji.

Ono što ih je odalo bila je fotografija kojom mu je čestitala rođendan.

"Sećanje na dan kad smo bez posebnog razloga, osim telepatije, obukli gotovo iste košulje. Srećan rođendan čoveku uz kog sam spoznala lakoću života. Nisam znala da takvi postoje", poručila je ona putem društvene mreže Instagram pa pokrenula velike sumnje, posebno zato što su se čestitkama pridružili i mnogi njeni prijatelji.

"Što se tiče insinuacija koje su se o našem odnosu provlačile u medijima, pozvaću se na peti amandman, iako sam u tom slučaju strankinja. Ne zato što u vezi s Ivanom želim nešto skrivati, nego zato što znam da je njemu to važno", rekla je Jelena tamošnjem Storiju pa samo, na neki način, podgrejala glasine.

Tom prilikom, takođe, ona otkrila i da li smatra da će ikad naći muškarca koji joj potpuno odgovara:

"Ne znam zašto mislite da ga nisam pronašla. I da me taj odnos već nije promenio."

Glumica, inače, neretko ističe da bez ljubavi ne bi mogla da živi.

"Ljubav mi je važna, motiviše me i pokreće. Volim da budem zaljubljena. Volim da pripadam, da budem u vezi. Verujem u monogamiju. I u to da ti je neko suđen", objasnila je Jelena.

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja