EVO KO JE SVE NA JAVNOJ SCENI 3 PUTA REKAO SUDBONOSNO DA! Nataši se smučilo, a Bora, Zorica i Verica se konačno USREĆILI!
Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić, Zorana Jevtić, Dragan Kadić

Treća bračna (ne)sreća

EVO KO JE SVE NA JAVNOJ SCENI 3 PUTA REKAO SUDBONOSNO DA! Nataši se smučilo, a Bora, Zorica i Verica se konačno USREĆILI!

Stars -

Krilatica „treća sreća“ može se primeniti na mnogo toga, pa i na brak, a među našim zvezdama mnogo je onih koji su pred matičara stali tri puta.

Neki su se usrećili, neki nisu, a samo je Svetlana Kitić imala herca da se uda i razvede čak pet puta! Ipak, za kraljicu propalih brakova važi trostruka raspuštenica Nataša Bekvalac, valjda zato što su njene udaje i razvodi bili najviše medijski propraćeni. Nedavno joj se pridružila i koleginica Kaja Ostojić, dok su sreću u trećoj bračnoj zajednici ipak našli mnogi poznati, od Zorice Brunclik do Bore Đorđevića.

foto: Dragana Udovičić

U svakom slučaju, iako neki kažu da je brak prevaziđena institucija, primeri govore da ipak vredi probati!

Nataša Bekvalac

NEĆU VIŠE, OBEĆAVAM!

Prvi put na ludi kamen je stala s vaterpolistom Danilom Dačom Ikodinovićem, s kojim ima ćerku Hanu. Posle propale zajednice, koja je trajala pet godina, razveli su se 2011. godine, a Nataša je imala nekoliko veza. Pred matičara je stala ponovo 2015. s rukometašem Ljubom Jovanovićem, a nakon dve godine braka razveli su se. Ubrzo je uplovila u vezu s Lukom Lazukićem, a svega nekoliko meseci kasnije odlučili su da se venčaju, a buran rastanak usledio je posle rođenja ćerke Katje, da bi se nedavno i zvanično razveli.

Bekvalčeva se pravdala da je za njeno srljanje u brakove krivo društvo.

- Želela sam da budem po meri društva i za sve moje neuspehe krivo je društvo - rekla je Nataša i obećala da se više neće udavati:

- To nije stvar odluke, već promena stava o tome. Brak je potpuno besmislen!

foto: Dragan Kadić

Kaja Ostojić

SLEDI NOVOSADSKU BARBIKU

Pevačica iza sebe ima tri propala braka. Sa 19 godina se udala za Nikolu Dragojlovića, s kojim ima ćerku Nikolinu. Uprkos tome, par se veoma brzo rastao, a Kaja se 2010. udala za košarkaša Uroša Duvnjaka. Ni taj brak nije potrajao, a Kaja se ubrzo nakon toga snašla i udala za di-džeja Džuniora Džeka, od koga se nedavno rastala.

foto: Luka Šarac

Verica Rakočević

SREĆU NAŠLA SA MLAĐIM

Tri puta se udavala i kreatorka, a prvi brak bio je s pilotom Boranom Karamanom, s kojim ima ćerku Elenu. Posle razvoda, udala se za Zorana Rakočevića, s kojim je dobila ćerku Milenu i sina Miodraga, a trenutno je u srećnoj bračnoj zajednici sa kompozitorom Veljkom Kuzmančevićem, koji je od nje mlađi tri i po decenije.

foto: Sonja Spasić

Zorica Brunclik

S KEMIŠEM 35 GODINA

Sa nepunih 18 godina vanbračno je dobila ćerku Mariju, pošto otac deteta nije hteo da se oženi njom. Pre braka s Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, ružičasta pevačica je bila u nekoliko bračnih zajednica. Prvi muž bio joj je harmonikaš Zoran Tutić. U braku sa Zoranom dobila je sina Đorđa Tutića. Ovaj brak se brzo završio, pa je Brunclikova sreću potražila u drugom harmonikašu Ljubi Kešelju, kojem je rodila ćerku Miljanu. Posle razvoda, sreću je napokon pronašla u harmonikašu Kemišu, za koga se udala 1985. godine i dobili su ćerku Zlatu.

foto: Nebojša Mandić, Aleksandar Jovanović

Bora Đorđević

SKRASIO SE U SLOVENIJI

Bio je u braku s Draganom Đorđević, s kojom se rastao 2007, a Dragana je ubrzo digla ruku na sebe. Bora s Draganom ima sina, ali i ćerku koju je ona dobila iz prvog braka, a koju je roker usvojio. Posle toga se oženio 28 godina mlađom Aleksandrom, s kojom je bio u vezi od 2007. do 2013. godine. Na red dolazi Dubravka Milatović, znatno mlađa devojka iz Slovenije, s kojom se venčao 2016.

foto: Zorana Jevtić

Svetlana Ceca Kitić

NI PET PUTA NIJE DOVOLJNO!

Od prvog supruga, fudbalera Blaža Sliškovića, razvela se nakon četiri meseca braka kada je imala 19 godina. Drugi put se udala za kolegu Dragana Dašića, s kojim ima sina Nikolu. Nakon četiri godine se razvela. Ceci nije pomogla ni treća sreća, pa se i od sportskog menadžera Gorana Bogunovića, s kojim ima ćerku Maru, rastala posle kraćeg vremena. Četvrti rukometašicin suprug bio je Zoran Kovačević Koča, koji je ubijen na kućnom pragu dve nedelje po rođenju njihove ćerke Aleksandre. Poslednji brak, sa pravnikom Milanom Magićem, okončala je zbog loše komunikacije 2014. godine.

foto: Marina Lopičić

Svetlana Bojković

GLUMAC, REDITELJ, DIPLOMATA

I slavna glumica ima dva bivša muža i jednog sadašnjeg. Prvi suprug bio je glumac Miloš Žutić, s kojim je dobila ćerku Katarinu, takođe glumicu. Drugi brak sklopila je s rediteljem Ljubomirem Mucijem Draškićem, a danas je u trećoj bračnoj zajednici s diplomatom Slavkom Kruljevićem.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić, Marina Lopičić, Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja