LAZAREVIĆKA IZDOMINIRALA U ZVEZDAMA GRANDA: Goca posvađala Popovića sa žirijem!
Foto: Dragan Kadić, Dragana Udovičić, Nemanja Nikolić

Šou

LAZAREVIĆKA IZDOMINIRALA U ZVEZDAMA GRANDA: Goca posvađala Popovića sa žirijem!

Stars -

Goca Lazarević pronašla je slabu tačku žirija „Zvezda Granda“ kada im je poručila da nisu nezamenljivi. U jednoj od emisija koje će tek biti emitovane, pevačica je Jeleni Karleuši i ostaloj ekipi poručila da Saša Popović ima rezervni žiri, te da slobodno mogu da odu, što je šestočlana ekipa i uradila i izašla iz studija.

Očigledno je da su Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Ana Bekuta, Đorđe David, Dragan Stojković Bosanac i Viki Miljković jako vezani, ali pomalo i sujetni. Nakon što je jedan kandidat loše otpevao po njihovom mišljenju, neko je pritisnuo panik-taster da ne bi mogao da nastavi da peva. Gocu je to iznerviralo, pa im je postavila pitanje:

- Zašto svakome lupite panik-taster? Vama se niko ne sviđa!

Na to je našla prva da odgovori JK, koja je ušla u klinč sa starijom koleginicom.

- Mi na to imamo prava jer nam se ne sviđa kako pevaju. U ovoj sezoni ima dosta loših pevača, ne možemo da ih slušamo - rekla joj je JK, a Goca je tada isprovocirala Karleušu i poručila da oni i ne moraju da budu deo žirija ako ne mogu da slušaju kandidate.

- Pa što onda ne odete? Pustite sve i idite. Naći će Saša drugi žiri - poručila je ona i ostavila JK bez komentara.

Vatru je podgrejala i jedna žena iz publike, koja je viknula: „Ima Saša rezervni žiri.“ Izrevoltirani ovakvim ponašanjem, ceo žiri se pokupio i rekao: „Aha, ima rezervni žiri. E pa, mi idemo onda.“

Šestorka je potom ustala i otišla u bekstejdž, a Popović je ostao u čudu, dok se Goca Lazarević smejala. Ipak, kamere su snimale žiri i iza scene, gde su se smejali i provodili, a ubrzo su, na nagovor Popovića, vraćeni u emisiju.

foto: Printscreen YT

Kurir/Jelena Stuparušić/Foto: Dragan Kadić, Nemanja Nikolić, Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja