Najnovije vesti

DOBRO STE ČULI! TO JE TREBALO ODAVNO DA SE DESI: Ana Sević više od 2 godine nije bila na SCENI, a evo od čega će sada ŽIVETI!
Foto: Vladimir Šporčić

OTVORILA DUŠU

DOBRO STE ČULI! TO JE TREBALO ODAVNO DA SE DESI: Ana Sević više od 2 godine nije bila na SCENI, a evo od čega će sada ŽIVETI!

Stars

Ana Sević posle duže pauze ponovo počinje da nastupa, te će njen osnovni poziv, a to je pevanje, ponovo biti posao od kojeg će živeti.

Pevačica je raskinula sa Danijelom, a dobro se oseća i spremna je da krene u nove radne pobede.

foto: Printskrin/Instagram

"Odluku o raskidu nisu doneli preko noći, na to su oboje bili spremni, te se sa novim okolnostima dobro nose oboje. Ani je svakako prioritet u životu ćerka Lorena i njena sreća, te i da hoće da tuguje ne sme zbog nje. S obzirom na to da više nema emotivnog partnera, rešila je da se u potpunosti posveti kako ćerki, tako i sebi i svom profesionalnom životu. Iako je prethodnih godina radila u “Grandu” kao voditeljka, izvor zarade u narednom periodu biće joj pevanje, ono što je njen osnovni poziv", kaže izvor i dodaje:

"Ana je isplanirala da se u što u kraćem vremenskom roku vrati na muzičku scenu. Spremila je dve nove pesme, trenutno radi na njihovim ekranizacijama i vrlo brzo će ih predstaviti publici, ali to nije sve. Ana će nakon dve i po godine pauze ponovo početi da se druži sa publikom. Dugo nije nastupala i baš se uželela tog uživo kontakta sa publikom.

foto: Damir Dervišagić

"Osim što vredno radi na novim pesmama i spotovima, Ana se bavi i svojim izgledom. Rešila je da izgled za povratak na scenu dovede do perfekcije, te naporno vežba i pazi kako se hrani", kaže izvor.

Ana je potvrdila da će se vratiti na scenu, kao da je to trebalo odavno da se desi.

"Dobro ste čuli. To je nešto što je odavno trebalo da se desi, ali neke stvari nisu zavisile od mene. Sada će konačno doći na red ono što najviše volim", rekla je Ana Sević ovim povodom.

foto: Printscreen/YT

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...