Najnovije vesti

ANA KORAĆ POKAZALA NOVI VERENIČKI PRSTEN! Ne skida osmeh sa lica: Onaj smo morali da SMANJIMO! (FOTO)
Foto: Printscreen, Premijera

presrećna

ANA KORAĆ POKAZALA NOVI VERENIČKI PRSTEN! Ne skida osmeh sa lica: Onaj smo morali da SMANJIMO! (FOTO)

Stars

Ana Korać otkrila je da joj je prvi verenički prsten bio veliki, te da je morala da ga smanji kako bi mogla da ga nosi. I posle uspešne korekcije Davidova verenica ne skida osmeh sa lica, a kamen koji joj sada sija na ruci pokazuje sa velikim ponosom. 

"To je moj novi prsten! Bio mi je veliki onaj... Stigao mi je jutros, morali smo da ga smanjimo", ispričala je nasmejana Koraćeva u "Premijeri - vikend specijal", a onda naglasila da nije išla na nove plastične operacije: "Sve je isto. Išla sam da snimim samo reklamu, nije bila nikakva operacija u pitanju. Srećna sam i zadovoljna", zaključila je ona. 

foto: Printscreen, Premijera

David Dragojević, koji joj ne napušta stranu, iskoristio je, pak, ovu priliku da prokomentariše brata Dejana i njegovu suprugu Dalilu, koji trenutno borave u "Zadruzi 3". 

"Ima kada su dobri, ima kada su loši. Treba samo malo tu njihovu neku sujetu da ne pokazuju. Oni su ušli da se bore za svoju budućnost. Biljana ne znam šta kaže. Kada se čujem sa mamom, uglavnom ne pričam na tu temu. Bila je sada neka izjava, ja sam rekao da mi je muka... Sinoć su bili super na 'Zadrugoviziji', ali mi se nije dopalo kako je Dejan sebe predstavio", iskren je bio David. 

foto: Printscreen, Premijera

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen, Premijera

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...