CECIN VLADIKA ĆE VENČATI BOGDANU I VELJKA: Ražnatović i trudna verenica već su bili na savetovanju, a evo šta je duhovnik uradio za njega!
Foto: Damir Dervišagić

PEVAČICA PRESREĆNA

CECIN VLADIKA ĆE VENČATI BOGDANU I VELJKA: Ražnatović i trudna verenica već su bili na savetovanju, a evo šta je duhovnik uradio za njega!

Stars -

Bogdana Rodić i Veljko Ražnatović izgovoriće sudbonosno "da" 24. novembra u Hramu Svetog Save u Beogradu. Cecin dugogodišnji duhovik, vladika Stefan Šarić, venčaće mladi par.

Naime, Veljko je izrazio želju da dugogodišnji duhovnik porodice Ražnatović venča njega i njegovu izabranicu.

foto: Damir Dervišagić

"Stefan Šarić, episkop mezijanski, već nekoliko godina vodi računa o duhovnom životu porodice Ražnatović, pa je izbor da upravo on venča Veljka i Bogdanu bio logičan. Ne samo da je Šarić Cecin duhovnik već je i duhovnik njen dece, Veljka i Anastasije, i proslava svakog važnog datuma u porodici Ražnatović ne može da prođe bez njegovog prisustva. Koliko je jaka veza izmedu njih, svedoči i to da je vladika Šarić iz publike bodrio Cecinog sina kada je imao prvi profesionalni bokserski meč", kaže izvor blizak pevačici.

"Zbog toga, prirodan izbor je bio da upravo on venča mladi par. Veljko i Bogdana su sa kumovima već bili kod njega na savetovanju, što je uobičajena praksa za sve mlade parove koji žele da se venčaju u crkvi. Objasnio im je detaljno kako će izgledati ceremonija venčanja, ali i kako treba da se ponašaju u crkvi", kaže izvor.

foto: Damir Dervišagić

Kada se ceremonija crkvenog venčanja završi, vladika planira da održi poseban govor posvećen mladencima u kojem će im dati savet kako da sačuvaju svoju ljubav i veru u dobro.

Izvor ističe da je Veljkova majka Ceca veoma srećna što će vladika venčati njenog sina. Ceca želi da za Veljka i Bogdanu napravi veliku, tradicionalnu svadbu, na kojoj će se ispoštovati svi običaji, baš kao što je bilo i na njenoj svadbi, ali najviše je raduje to što će njenog sina venčati upravo Šarić.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ/Alo, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja