Najnovije vesti

KO TE NE ZNA, SKUPO BI TE PLATIO: Rada Manojlović srela se sa Karleušom, pa joj odmah napisala JAVNU PORUKU, ovo će joj diva ZAPAMTITI! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

ISKRENA

KO TE NE ZNA, SKUPO BI TE PLATIO: Rada Manojlović srela se sa Karleušom, pa joj odmah napisala JAVNU PORUKU, ovo će joj diva ZAPAMTITI! (FOTO)

Stars

Rada Manojlović pojavila se na jednom događaju gde se slikala sa koleginicom Jelenom Karleušom, a onda joj je preko društvenih mreža poslala poruku.

Pevačica je istakla kako je njena starija koleginica u teškim momentima uvek bila uz nju.

foto: Printscreen/Premijera

"Znate šta, o njoj može mnogo toga da se kaže i da se priča do prekosutra o njenim vrlinama, humanosti, požrtvovanosti i drugim dobrim delima, ali znate da su moja uža specijalnost narodne izreke i umotvorine, tako da ću Jecu pokušati da opišem jednom, ali vrednom, koja mi je u ove jutarnje sate pala na pamet: "Ko te ne zna, skupo bi te platio, ali ko te zna, nikada te ne bi prodao." Hvala ti kao i uvek za sve. Zato što si uvek čovek prema meni, zato što me uvek dočekaš širokog i otvorenog srca i daš pravi savet. Nikada ti neću zaboraviti prve reči u avionu posle mog skorašnjeg incidenta, kada sam bila uplašena kako će sve to odjeknuti i šta ću reći novinarima kada sletim, imala si reči utehe: "Glavu gore, nije to nikakva sramota, to ti je samo nova lekcija i iskustvo". Mislim šta reći posle svega, zaista mi je to mnogo značilo, u trenutku me smirilo i dobila sam dodatnu snagu, tako da, nikad niko kao ona", napisala je Rada na svom Instagramu.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...