KO TE NE ZNA, SKUPO BI TE PLATIO: Rada Manojlović srela se sa Karleušom, pa joj odmah napisala JAVNU PORUKU, ovo će joj diva ZAPAMTITI! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

ISKRENA

KO TE NE ZNA, SKUPO BI TE PLATIO: Rada Manojlović srela se sa Karleušom, pa joj odmah napisala JAVNU PORUKU, ovo će joj diva ZAPAMTITI! (FOTO)

Stars -

Rada Manojlović pojavila se na jednom događaju gde se slikala sa koleginicom Jelenom Karleušom, a onda joj je preko društvenih mreža poslala poruku.

Pevačica je istakla kako je njena starija koleginica u teškim momentima uvek bila uz nju.

foto: Printscreen/Premijera

"Znate šta, o njoj može mnogo toga da se kaže i da se priča do prekosutra o njenim vrlinama, humanosti, požrtvovanosti i drugim dobrim delima, ali znate da su moja uža specijalnost narodne izreke i umotvorine, tako da ću Jecu pokušati da opišem jednom, ali vrednom, koja mi je u ove jutarnje sate pala na pamet: "Ko te ne zna, skupo bi te platio, ali ko te zna, nikada te ne bi prodao." Hvala ti kao i uvek za sve. Zato što si uvek čovek prema meni, zato što me uvek dočekaš širokog i otvorenog srca i daš pravi savet. Nikada ti neću zaboraviti prve reči u avionu posle mog skorašnjeg incidenta, kada sam bila uplašena kako će sve to odjeknuti i šta ću reći novinarima kada sletim, imala si reči utehe: "Glavu gore, nije to nikakva sramota, to ti je samo nova lekcija i iskustvo". Mislim šta reći posle svega, zaista mi je to mnogo značilo, u trenutku me smirilo i dobila sam dodatnu snagu, tako da, nikad niko kao ona", napisala je Rada na svom Instagramu.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja