KIJA I SLOBA PROGONE ANABELU! Pevačica nije kod kuće, a u stanu iznad nje se dešavaju NEVEROVATNE STVARI! DOŠLI JOJ GLAVE!
Foto: Nemanja Nikolić, Sonja Spasić

jezivo!

KIJA I SLOBA PROGONE ANABELU! Pevačica nije kod kuće, a u stanu iznad nje se dešavaju NEVEROVATNE STVARI! DOŠLI JOJ GLAVE!

Stars -

Anabelu Atijas u prvi mah nije pogodila vest da Sloba Radanović želi da kupi stan u zgradi u kojoj živi, međutim kada je videla i Kristinu Kockar sa pevačem, a shvatila da se jedan stan prodaje, zaključila je da ova neverovatna priča ima progoniteljske namere.

Naime, Kija i Sloba su ponovo počeli da se pojavljuju u javnosti, pošto su zakopali ratne sekire nakon napada nožem zbog koga su reagovali i nadležni organi.

- Zaista sam šokirana činjenicom da gledaju stan u mojoj zgradi i da žele da mi se dosele iznad glave. Mi se bavimo isključivo našim životima i preko glave nam je da neko konstantno dobija prostor u medijima na naš račun i da se na očigledan način pravi marketing preko nas. U mojoj zgradi postoji jedan stan koji se prodaje, tako da je jasno da njih dvoje gledaju jednu nekretninu da kupe. Ako žele da se dosele, čestitam im, neka uživaju i neka im je sa srećom, iako mi je cela ova priča neverovatna i progoniteljska, ali dobro, svako gradi svoj život i karijeru kako želi - završila je Anabela.

Podsetimo, oni su odlučili da kupe stan u istoj zgradi u kojoj živi Anabela, majka Lune Đogani. Pre nekoliko nedelja, paparaci su baš tamo uslikali Radanovića, a dve nedelje kasnije, u tu istu zgradu je ušla i bivša zadrugarka i njegova bivša supruga Kristina.

Iako oni tvrde da stan koji kupuju nije isti, ni da se nalazi u Anabelinoj zgradi, činjenice govore suprotno. Šokantno je da Kija i Sloba baš od celog Beograda, žele stan baš u Anabelinoj zgradi, a to je iznenadilo i Anabelu koja se trenutno nalazi sa Lunom u Švedskoj.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs, MV, Alo / Foto: Nemanja Nikolić, Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja