Najnovije vesti

LEKARI SU ZA BORU DALI SVE OD SEBE! Prošli put ga je snašla takva muka da je na kraju samo bio srećan ŠTO JE ŽIV, a sad mu tek predstoji DUG OPORAVAK!
Foto: Damir Dervisagic

PEVAČ JE na klinici za digestivnu hirurgiju

LEKARI SU ZA BORU DALI SVE OD SEBE! Prošli put ga je snašla takva muka da je na kraju samo bio srećan ŠTO JE ŽIV, a sad mu tek predstoji DUG OPORAVAK!

Stars

Bora Drljača operisan je danas u Kliničkom centru Srbije. Pevač se nalazi na klinici za digestivnu hirurgiju. Operisano mu je debelo crevo.

"Bora se juče javio lekarima u Urgentnom centru, žalio se na bolove u stomaku koje je danima trpeo. Odmah je poslat na detaljne preglede i danas mu je operisano debelo crevo. Operacija je prošla uspešno, lekari su dali sve od sebe da ga spasu, još se nije probudio iz anestezije, ali prognoze su dobre. Sada Bori predstoji dug oporavak", otkrio je dobro obavešteni izvor.

Podsetimo, Bora Drljača pre nekoliko godina imao je tešku operaciju, kada mu je zbog tumora odstranjen jedan bubreg.

"Bio sam očajan i priznajem, uplašio sam se, a život sa jednim bubregom činio mi se nemogućim. Zar mene, koji sam kao od brega odvaljen i nikad nisam bio bolestan, takva muka da snađe. Uspeo sam da smognem snage da zbijam šale i da pevam, iako bi, da su me tada pitali, radije kukao na sav glas. Ne sećam se sa kakvim osećanjima sam otišao na operaciju, ali kada sam se probudio iz anestezije bio sam srećan što sam živ. Kraj mene su bili doktori i moja Rada. Dan po dan, bio sam sve bolje, vraćao sam se u normalu. Ali, nisam bio u stanju da pričam o onome što sam preživeo. Pitao sam se na šta će moj život da liči. Ali, evo danas se osećam odlično, ništa mi ne fali. Sa jednim bubregom živim, pa sasvim normalno", izjavio je on nedavno, i ne sluteći da će ga zadesiti novi zdravstveni problem.

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs, MG/Pink/Foto: Damir Dervišagić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...