ĆERKU POSLALA U HOLANDIJU, A ONDA OTIŠLA DA PROVERI GDE JE I ŠTA RADI: Jelena Bačić Alimpić bila je omiljeno TV lice, a EVO kako joj IZGLEDA ĆERKA! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

voleli ste da je gledate

ĆERKU POSLALA U HOLANDIJU, A ONDA OTIŠLA DA PROVERI GDE JE I ŠTA RADI: Jelena Bačić Alimpić bila je omiljeno TV lice, a EVO kako joj IZGLEDA ĆERKA! (FOTO)

Stars -

Jelena Bačić Alimpić jedno je od omiljenih televizijskih lica, a pored toga što iza sebe ima vrlo bogatu karijeru, ona je jako ponosna na svoju ćerku Dunju, koju je teška srca podržala da ode na studije u Ajndhoven i svoj život organizuje van porodičnog gnezda.

- Otputovala sam sa Dunjom u Ajndhoven krajem avgusta meseca kako bih joj pomogla oko smeštaja i sama se uverila da dete ostavljam da studira na sigurnom mestu, u uređenoj državi, među ljudima koji će joj odmah priskočiti u pomoć ukoliko to bude potrebno. Bilo mi je veoma teško da se od nje razdvojim, neopisivo stresno i bolno, ali sam danas srećna zbog njene sreće i konačne spoznaje da je odabrala pravu zemlju i pravi fakultet za sebe. Svaki dan smo kontaktu, i jedva čekam da je zagrlim - rekla je Alimpićeva.

Jelena i Dunja imaju drugarski odnos, a često zajedno odlaze i na putovanja. Voditeljka je svoju mezimicu potpuno podržala u svemu.

- Odluka da moje dete ode na studije u inostranstvo nije bila nimalo laka. Kao većina majki, strepim, brinem za njeno zdravlje i bezbednost pre svega, a napuštanje porodičnog gnezda je za mene bilo vrlo bolno i stresno. Međutim, uvek mi je na prvom mestu bila sreća moje dece, a budući da je Dunja odavno rešila da će svoju sreću i budućnost pokuša da izgradi u inostranstvu, nisam joj stajala na tom putu, naprotiv. Moj suprug i ja smo je podržali u njenoj odluci - ispričala je voditeljka koja smatra da je učinila dobar potez.

Kurir.rs, MV, Blic / Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja