BREGA VEĆ IMA 15 NEKRETNINA U BEOGRADU, A SADA JE ODLUČIO DA IZNENADI ĆERKE: Muzičar kupio stanove u LUKSUZNOM NASELJU!
Foto: Printscreen

ULAŽE PAMETNO

BREGA VEĆ IMA 15 NEKRETNINA U BEOGRADU, A SADA JE ODLUČIO DA IZNENADI ĆERKE: Muzičar kupio stanove u LUKSUZNOM NASELJU!

Stars -

Goran Bregović poznat je kao jedna od javnih ličnosti koja zarađeni novac godinama ulaže u nekretnine koje izdaje ili prodaje, a nekoliko stanova koje je kupio u lukusuznom naselju u Beogradu namenio je ćerkama.

"Bregović može da se pohvali da u vlasništvu ima bar 30 nekretnina u regionu, a oko 15 ima u srpskoj prestonici. Goran je na ovaj način rešio sebe, ali i svoje najmilije. Naime, Bregović većinu kuća i stanova izdaje ili prodaje, a nekoliko stanova u "Beogradu na vodi" prošle godine kupio je za svoje ćerke", otkriva izvor i nastavlja:

"Bregovićeve ćerke već godinama žive i školuju se u Parizu, ali obožavaju Beograd i rado ga posećuju. Bregović je hteo na ovaj način da ih obezbedi, ali i da im omogući krov nad glavom ukoliko jednog dana budu poželele da žive u srpskoj prestonici."

foto: Damir Dervišagić

Da je vlasnik nekretnina u elitnom prestoničkom naselju osnivač "Bijelog dugmeta" otkrio je prošle godine u emisiji Milomira Marića.

"Kupio sam dva stana u "Beogradu na vodi". Bila je tolika hajka na te stanove i kupio sam ta dva koja su ostala", rekao je Bregović u "Ćirilici".

Povodom ovih saznanja Bregović se nije oglašavao. Podsećamo, Goran iz braka sa suprugom Dženanom ima tri ćerke Emu, Lulu i Unu. Najstarija Ema završila je u Francuskoj Likovnu akademiju, a do sada je imala izložbe kako u Parizu, tako i Beogradu. Mlađe ćerke pohađaju srednju školu.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja