Najnovije vesti

TUŽNO

KOMEMORACIJA BRANISLAVU PETRUŠEVIĆU PETRUĆIJU: Sinovi sve vreme uz majku, tuga se ocrtava na licu glumčeve udovice Nade! Mićkov govor naterao je sve na PLAČ (VIDEO)

Stars

Komemorativni skup povodom smrti glumca Branislava Petruševića Petrućija koji je preminuo u subotu, 9. novembra, održava se u Kamenoj sali Radio Beograda.

foto: Dragan Kadić

Branislav će biti sahranjen danas u 13 časova na Novom groblju u Beogradu.

Supruga Nada i sinovi Mateja i Marko primaju saučešće od familije, kolega i prijatelja koji su došli da slavnom glumcu odaju poslednju počast.

Nadina tuga jasno se ocrtava na njenom licu, a sinovi su sve vreme uz majku, grle je i bodre.

"Suviše je ostavio radosti i sreće iza sebe da bismo samo pamtili ovaj trenutak. Upoznao sam ga 1983. godine za onim tamo stolom. Bio je veliki perfekcionista, mislio je da nikada nije dobro uradio. Mislim da smo napravili preko 1.000 predstava zajedno, a ukupno 20 godina proveli smo zajedno. Mi se ovde ne opraštamo samo od njega, već se opraštamo od čitavog niza likova koje nam je on podario. Bio je rođeni glumac, i to glumac koji nije dovoljno iskorišćen, nije dovoljno prepoznat kao glumac. Ubeđen sam da od svega što je radio najviše uživao u tome da nasmeje ljude i u tome je i uspevao. Hvala vam.", rekao je Mićko u svom oproštajnom govoru na komemoraciji.

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Nemanja Nikolić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...