SNEŽANA DAKIĆ NAPRAVILA BURU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Progovorila o tinejdžerima i problemima, a OVO je posebno privuklo pažnju RODITELJA!
Foto: Damir Dervišagić

iskrena

SNEŽANA DAKIĆ NAPRAVILA BURU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Progovorila o tinejdžerima i problemima, a OVO je posebno privuklo pažnju RODITELJA!

Stars -

Kao majka trinaestogodišnje Laure, Snežana Dakić objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj se vidi kako stoji iza nje, dok ona drži zapušene uši. Tom prilikom, voditeljka je prokomentarisala tinejdžere kao i probleme sa kojima se susreću, kako oni - pa tako i njihovi roditelji, a onda i izazvala buru na pomenutoj društvenoj mreži.

"Kada dođe vreme za škakljive teme: o telesnim promenama, zaljubljivanju, prvom poljupcu ili svađi sa drugaricom, naši tinejdžeri obično odbijajju da nas saslušaju. Prevrću očima, pokrivaju se ćebetom preko glave, napuštaju prostoriju ili naprosto zapuše uši. To je sasvim normalna reallkcija za njihov uzrast. Važno je odabrati pravi momenat za priču: kada su opušteni i dobro raspoloženi, kada niste u prepirci ili u sukobu. Najbolje je kad se oni otvore i iniciraju temu, tada su najspremniji za razgovor. Tada ih obavezno saslušajte, bez prekidanja i kritike. A tek potom recite svoje mišljenje. Iako će nam često izgledati kao da pričamo u prazno i da naši saveti i uputstva na njih ne ostavljaju nikakvog traga, posle određenog vremena, primetićete da su ih usvojili kao deo svog stava i ponašanja. Dakle, ne poričite njihovu reakciju otpora, ona dolazi zbog stida, ali ne odustajte od razgovora. I te kako vredi", zaključila je ona u opisu, pa privukla pažnju brojnih roditelja, koji su se prilično slagali sa njenim mišljenjem.

Kurir.rs, M.G/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja