Najnovije vesti

KOMŠIJE SA VRAČARA ISPRIČALE SVE O MERIMI NJEGOMIR! A evo kako su shvatili ko je ona u stvari!
Foto: Damir Dervišagić

nemaju šta da kriju

KOMŠIJE SA VRAČARA ISPRIČALE SVE O MERIMI NJEGOMIR! A evo kako su shvatili ko je ona u stvari!

Stars

Merima Njegomir tokom čitave karijere trudila se da sačuva svoju privatnost od medija. Međutim, njene komšije sa Vračara nisu tako tajnovite! Oni su rado progovorili o tome kakva je pevačica kada se reflektori isključe. 

Ceo komšiluk, naime, veoma poštuje Merimu - a to je pre svega potvrdila izvesna komšinica Vesna, koja radi u obližnjoj radnji za hemijsko čišćenje.

"Merimu viđam svakodnevno i mogu vam reći da je zaista prava dama. Da ne znam ko je, nikada ne bih rekla da je jedna od najvećih zvezda stare Jugoslavije. Toliko je skromna i kulturna da nemam reči. Slava je nikada nije promenila i to će vam reći svi koji žive u ovom kraju. Koristila je i naše usluge i tada sam se uverila da je reč o velikoj gospođi koja se ponaša kao sav normalan svet. Malo je takvih danas", ispričala je ona.

Njen stav deli i radnica iz pekare preko puta Merimine zgrade.

"Šta da vam kažem o ženi koja nikada nije prošla, a da nije nasmejana i lepo raspoložena? Nema komšije kom se ne javi kulturno i sa kojim bar nakratko ne popriča. U pekari ponekad kupi nešto, nije to često, možda vodi računa o kilaži", rekla je pekarka, koja osim pevačicinog ponašanja hvali i njen izgled.

"Ta žena za svoje godine izgleda fenomenalno. Izgleda bar dvadeset godina mlađe nego što jeste. Ćerka sa kojom sam je videla nekoliko puta mnogo liči na nju. Lepa, uvek doterana, divna i prizemna žena. Tim rečima bih vam opisala Merimu. Jednostavno ništa loše nemam da kažem i od nje treba da uče mnogi sa estrade", navodi komšinica.

foto: Zorana Jevtić

I u obližnjoj prodavnici o pevačici se priča samo lepo. Kako je radnica objasnila, Merima povremeno svrati i zaposlene obavezno pita jesu li umorni.

"Ranije je dolazila češće, u poslednje vreme je malo ređe viđamo. Utisak o njoj je oduvek pozitivan jer u prodavnici ne glumi zvezdu, strpljivo sačeka red i uvek se prijatno javi. Kada ima vremena, ispriča se sa svima koji rade, pita nas da li smo umorni i ima li posla. Kao sav normalan svet, bez trunke nadmenosti i glumljenja zvezde. Kad nam uđe u radnju, narednih nekoliko sati ceo lokal miriše na njen parfem. Stvarno je predivna i mnogo volimo kada dođe", ispričala je ona. 

Na obližnjoj pijaci je ista priča. Jedan od prodavaca objasnio je da je viđao pevačicu, ali i da je kao momak bio zaljubljen u nju.

"Pre nekoliko godina sam prvi put video Merimu Njegomir uživo. Moram da vam kažem da smo svi nekada bili potajno zaljubljeni u nju. Bila je prelepa kao devojka, a sada je prelepa kao malo starija devojka", kroz smeh je ispričao on.

"Kada bi dolazila ovde, obišla bi sve moguće tezge. Ništa joj nije teško, sve ona vidi, kupi svašta, od voća i povrća do jaja i cveća... Nasmeje se i javi svima, pa je svi ovde vole. Nisam je video nekoliko meseci, ali kod nas je uvek dobrodošla", zaključuje on. 

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Damir Dervišagić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...