MOMAK JE IZLETEO UZRUJAN S POKIDANIM DUGMIĆIMA! Saslušan portir iz zgrade u kojoj živi kreator Darko Kostić
Foto: Sonja Spasić, Vladimir Šporčić

Svedočenje

MOMAK JE IZLETEO UZRUJAN S POKIDANIM DUGMIĆIMA! Saslušan portir iz zgrade u kojoj živi kreator Darko Kostić

Stars -

U Trećem osnovnom sudu u Beogradu saslušan je Zoran Milenković, portir iz zgrade u kojoj živi modni kreator Darko Kostić, koji je optužen da je polno uznemiravao dvojicu mladića, od kojih je jedan maloletan.

Portir je detaljno opisao sve što je primetio tog dana u zgradi, kao i kako se ponašao maloletnik L. K. (17) koji je Kostića optužio za seksualno uznemiravanje.

foto: Sonja Spasić

"Danas je saslušan svedok Milenković Zoran, portir u Kostićevoj zgradi. On je ispričao da je tog dana momak došao kod Kostića i posle 40 minuta izleteo uzrujan, sa pokidanim dugmićima i rekao da ga je Kostić napao. Rekao je i da je Kostić pokušao da ga siluje, a potom pozvao policiju", otkriva dobro obavešteni izvor.

Suđenje se nastavlja 17. decembra.

Podsetimo, maloletnik je ranije tokom istrage tvrdio da ga je kreator namamio u svoj stan i podmetnuo mu u piće preparat za potenciju. Uz to, mladić je tada detaljno opisao događaj koji je prethodio hapšenju kreatora, a kad je Kostić pokušao na silu da ga uvuče u svoj dom. Tinejdžer mu se tada istrgao iz ruku, a kreator mu je u tom komešanju pocepao majicu.

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs/Pink/ Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track