POSTAVLJALA JE PITANJA KOJA NIKO NIJE SMEO! Da li je se sećate Jelene Helc? Ona je mama ČETVORO DECE i izgleda ko grom

Povukla se zbog muža sa malih ekrana

POSTAVLJALA JE PITANJA KOJA NIKO NIJE SMEO! Da li je se sećate Jelene Helc? Ona je mama ČETVORO DECE i izgleda ko grom

Stars -

Glumica i voditeljak Jelena Helc Vesković je na privremenom boravku u Rumuniji, gde njen muž Milan Vesković trenutno radi. Uz supruga, Jelena ima i četvoro dece, Vuka, Mateja i bliznakije Janu i Mašu.

U ulozi voditeljke Jelena je gostima postavljala pitanja i koje druga TV lica "ne smeju" da pitaju, a kada je njoj Milan Vesković postavio ono najvažnije - da se uda za njega, rekla je da.

Venčanje je bilo u Kraljevu. A brak je Jeleni i Milanu doneo bliznakinje Janu i Mašu i sina Mateju. Voditeljka iz prethodne veze ima sina Vuka i svi su jedna srećna porodica živi u Rumuniji.

Tamo ih je 2016. odveo posao njenog supruga, a Jeleni zbog obaveza nije bilo teško da živi na relaciji Beograd - Bukurešt.

Jelena osim direktnosti ima još jednu zanimljivu karakteristiku - skoro da se ne menja fizički. A njena energija je definitivno ista ona koja ju je krasila i dok je "bila" na malim ekranima.

"Planovi se lagano krčkaju, ima vremena. Kada sam rodila Vuka, bila sam na početku karijere i prekinula sam je u najgorem mogućem trenutku, ali kada sam se vratila, karte su počele da se otvaraju, pa verujem da će i sada biti tako. Ništa ne treba siliti, a pogotovo karijeru, kada imaš nešto ovako sveto, lepo i veliko u kući. Znam da sam vredna i radna i da nešto stoji iza mene, pre ili kasnije neko će to prepoznati", rekla je voditeljka.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja