Najnovije vesti

ISISAĆE JOJ SALO IZ BOKOVA I STOMAKA! Ana Korać sredila je nos, grudi i oči, ali ovo niko nije očekivao da će operisati!
Foto: Printscreen/Instagram

JOŠ JEDNA ZAKAZANA OPERACIJA!

ISISAĆE JOJ SALO IZ BOKOVA I STOMAKA! Ana Korać sredila je nos, grudi i oči, ali ovo niko nije očekivao da će operisati!

Stars

Ana Korać uskoro se sprema za Istanbul, gde bi navodno trebalo da uradi korekciju zadnjice, a sa njom će biti njen verenik David Dragojević.

"Ana je uveliko počela da se priprema za još jedno učešće u rijalitiju, a kako to obično biva, i ovoga puta pred ulazak u „Zadrugu“ planira da ode pod nož. Pre nego što je ušla u prvu sezonu rijalitija „Zadruga“, Ana je bila kod svog hirurga u Istanbulu, gde je operisala nos, a pred ulazak u drugu sezonu, radila je i usne. Osim toga, kod istog hirurga radila je još jednu operaciju nosa, ali i očiju", priča naš izvor i objašnjava da je Koraćeva sada konačno zadovoljna kako njeno lice izgleda.

"Njen plan je da joj hirurg isisa salo s bokova i butina i stomaka i da ga ubaci u zadnjicu, koju će tom intervencijom i podići. Ana je oduvek želela da ima naglašene obline, a budući da je grudi već povećala, ostalo joj je jedino da poradi na zadnjici", priča izvor i objašnjava da će Koraćeva nakon oporavka od operacije uću u "Zadrugu".

"Ana planira uskoro da ode za Tursku, a još nije izvesno da li će u „Zadrugu“ ući krajem ove ili početkom naredne godine, budući da je period oporavka od operacije individualan. Minimum dve nedelje neće moći normalno da funkcioniše, a ukoliko sve bude po planu, možda će čak i ući u rijaliti i uoči Nove godine", rekao je izvor.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/Alo/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...