KOMŠIJE PRATE SVAKI NJEN KORAK! Milica Todorović svaki dan provodi sa NJIM, a blizu stanuje i njena VELIKA BIVŠA LJUBAV
Foto: Nemanja Nikolić, Aleksandar Jovanović

Pazi šta jede

KOMŠIJE PRATE SVAKI NJEN KORAK! Milica Todorović svaki dan provodi sa NJIM, a blizu stanuje i njena VELIKA BIVŠA LJUBAV

Stars -

Pevačica Milica Todorović posle raskida veze vreme provodi u kraju s kolegom, u čijoj zgradi i iznajmljuje stan. Vlasnici restorana kažu da se hrani zdravo jer radi na tome da liniju dovede u red.

foto: Instagram screenshot

Pobednica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Milica Todorović već nekoliko meseci živi u elitnom naselju na Novom Beogradu kao podstanar. Stan rentira u zgradi u kojoj živi i njen kolega i kum Stevan Anđelković sa suprugom Natašom, a u blizini joj je i bivši dečko Rade Kovačević. Pevačica često provodi vreme u kafiću koji se nalazi u sklopu zgrade u kojoj živi.

"Bila je jutros kod nas. Pila je kapućino. Dolazi često kod nas. Prijatna je i ljubazna. Ostavlja bakšiš, galantna je", rekla nam je konobarica ovog kafića kada smo je pitali za Todorovićevu.

Sreli smo potom Miličinu komšinicu koja je ne viđa, ali ima o njoj lepo mišljenje. "Videla sam je samo jednom u prolazu. Divna devojka, pozitivna. Da nam je cela estrada takva, gde bi nam bio kraj", pohvalila je gospođa poznatu pevačicu.

Svratili smo potom u restoran u blizini Miličine zgrade, a tamo su nam otkrili šta voli da jede. "O njoj mogu da kažem sve u superlativu. Hrani se zdravo, a što je najbitnije mentalno je zdrava. Prijatna je osoba. Voli da jede ramstek i dimljeni losos. Dolazi stalno sa kolegom Stevanom Anđelkovićem i sa njegovom suprugom", rekao nam je menadžer ovog lokala, što govori u prilog tome da Milica, koja poslednjih godina vodi neuspešno borbu sa kilogramima, ne odustaje od namere da smrša, te pazi kako se hrani.

foto: Printscreen, Paparaco lov

U vino baru koji se nalazi u blizini njene zgrade takođe smo popričali o zvezdi "Granda". "Stevan dolazi da pije vino, ali Milica ne. Bila je dva puta da kupi neko piće kao poklon, ali ne dolazi da uživa u vinu", tvrde uz ovog lokala.

Sa druge strane, frizerski salon posećuje nešto češće, a tamo traži uvek istu uslugu. "Milica nam dolazi ponekad, nije redovna mušterija. Nikada se kod nas nije šišala, samo se fenira. Kada joj hitno treba frizer, ukoliko ima neko snimanje ili slikanje, onda dođe kod nas, inače ima ona svog stalnog frizera. Ljubazna je i fina, sve najlepše o njoj", rekao nam je vlasnik frizerskog salona koji se nalazi u naselju u kojem trenutno živi Todorovićeva.

foto: Printscreen, Paparaco lov

O poznatoj pevačici lepo mišljenje imaju u marketu u kom pazari svakodnevno. "Ona je najprizemnija od svih poznatih koji žive ovde. Normalna, opuštena, stalno se šali i uvek je nasmejana. Kupuje cigarete, vođe, povrće, jaja, mleko... Sve ono što je potrebno za kuću. Ne kupuje gazirano i grickalice. Kakva je bila ranije, smršala je", rekla nam je prodavačica Jelena, a na pitanje da li je posle Miloša našla novog dečka, rekla nam je: "Ne viđam je u muškom društvu, nema novog dečka".

Podsećamo, Milica je živela sa koreografom Milošem Paunovićem u njegovom stanu dok nisu prekinuli romansu, a onda je počela da živi kao podstanar pre nekoliko meseci, ali to je samo privremeno rešenje. Todorovićeva ima u planu da kupi sebi nekretninu u skorije vreme, iako joj to jednom nije pošlo za rukom. Kako se pisalo, Milica je zaratila sa zetom koji je prisvojio njenih 60.000 evra koje je izdvojila za kupovinu stana. On je potom pristao da joj taj novac vrati i ona sada ponovo traži nekretninu za sebe.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Scena/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track