LAST MINUTE PONUDE ZA PUTOVANJA U DECEMBRU: Black Friday popusti uskoro ističu, zato požurite i rezervišite svoj odmor!
Foto: Promo

LAST MINUTE PONUDE ZA PUTOVANJA U DECEMBRU: Black Friday popusti uskoro ističu, zato požurite i rezervišite svoj odmor!

Stars -

Black Friday popusti uskoro ističu, kao i last minute ponude za putovanja u decembru, zato požurite u „Travelland“ i rezervišite svoj odmor! Zbog isteka Black Friday popusta, agencija će za Vas biti otvorena i u nedelju 1.12.2019.

Barselona je glavni grad najrazvijenije španske provincije, Katalonije, i u svemu ocrtava kulturno i istorijsko bogatstvo ove regije. Ovaj kosmopolitski grad smešten je na obali Mediteranskog mora i fascinira kontrastom ostataka i svedočanstava prošlosti i jedinstvene moderne arhitekture. Široki bulevari, prostrani trgovi, veliki šoping centri, zapanjujući spomenici i prelepe plaže čine Barselonu gradom koji obavezno morate posetiti. Ako odaberete polazak 3.12.2019, 4 noćenja u Barseloni platićete 399€!

foto: Promo

Tajland je zemlja hramova, ukusne hrane i nasmejanih ljudi; zemlja neobičnih kontrasta i spojeva - budizma i urbanog života, egzotičnih plaža na jugu i džungli na severu, ludog noćnog života i romantičnih zalazaka sunca. Njena prestonica, Bankgkok, jedna je od najpoznatijih i najprivlačnijih prestonica čitave Azije. Ova metropola, haotična i uzbudljiva, predstavlja nesvakidašnji spoj modernog i tradicionalnog i za svakoga nudi po nešto: od šopinga, preko poseta muzejima, do ludog noćnog života. Najposećenije ostrvo Tajlanda, Puket, krase prelepi hoteli, marine, ali i plantaže kokosa, banana i ananasa. Pored divnih plaža, ovaj tropski raj može se pohvaliti i banjama za one koji žele pravo opuštanje, dok avanturisti mogu uživati u ronjenju, golfu, uzbudljivim avanturama po šumama, kao i poseti čuvenih budističkih hramova.. Za polazak 11.12.2019. očekuje Vas popust od 300€ po rezervaciji!

Tekila, sombrero, kaktusi i čili – prve su asocijacije na zavodljivi i hedonistički Meksiko. Kankun je njegovo najpopularnije turističko odredište, savršeno za opuštajući odmor, ali i noćne izlaske. Područje obiluje prekrasnim plažama, tropskom klimom i bogatim zabavnim i noćnim životom. Na plažama i neposrednoj okolini nalaze se brojni disko klubovi, barovi i restorani. Nešto južnije nalazi se drugo popularno letovalište - Playa del Carmen, poznato po luksuznim hotelima. Još južnije je Tulum, koji poseduje verovatno najlepšu plažu u celom Meksiku. Za polazak 11.12.2019. očekuje Vas popust od 300€ po rezervaciji!

foto: Promo

Kapadokija je čudo prirode koje se nalazi u oblasti centralne Anadolije u Turskoj. Naziv „Kapadokija“ na persijskom znači „Zemlja lepih konja“, a zbog svoje uloge koju je odigrala tokom ranog hrišćanstva, drugo ime joj je i „Kolevka hrišćanstva“. Ipak, ono po čemu je ova oblast poznata je prirodna dekoracija kakvu ljudska ruka nije uspela da izgradi. Prizor najneobičnijih stena i geoloških formacija nastalih pre više od 40 miliona godina upotpunjuju stotine šarenih balona koji jedre nebom. 6 dana u Kapadokiji, sa polaskom 3.12.2019, možete provesti po ceni već od 439€!

foto: Promo

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram. Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja