Najnovije vesti

NATAŠA BEKVALAC ŠOKIRANA SEVERININIM SLUČAJEM! Nekoliko puta smo pričale kao dve žene i majke: Od ovoga NEMA STRAŠNIJE!
Foto: Damir Dervišagić, Nebojša Mandić

OSTALA BEZ TEKSTA

NATAŠA BEKVALAC ŠOKIRANA SEVERININIM SLUČAJEM! Nekoliko puta smo pričale kao dve žene i majke: Od ovoga NEMA STRAŠNIJE!

Stars

Sud je danas doneo privremenu meru i naložio da sin srpskog biznismena Milana Popovića i pevačice Severine Kojić ubuduće živi sa ocem, a pevačici je među prvima tim povodom podršku pružila Nataša Bekvalac.

Bekvalčeva je priznala da ju je ova vest ostavila bez teksta. 

"Odavno ništa strašnije nisam čula, duboko sam potresena... I ja sam bila u procesu koji je bio jako stresan i koji ne može da se poredi sa stresom koji ona doživljava godinama, ali ja ne znam šta treba da se dogodi da dete bude očupano od majke iz koje je ispalo... Šta to treba da se desi?! Ja ne znam kakav je taj proces bio, šta je dokazano, šta nije dokazano, ali ja poznajem Severinu i smatram je predivnom osobom. Sigurno da je takva i majka svog jedinca. Ne znam šta treba da se dogodi da dete bude očupano od majke..." izjavila je ona pa dodala da je sa Severinom u više navrata vodila razgovore o borbi za starateljstvo, kroz koju su obe prošle.

"Nekoliko puta smo pričale o tome, ali to su stvari gde ni ona ni ja nismo pevačice, samim tim te stvari nisu za novine... Tad smo samo dve žene, dve majke", zaključila je Nataša. 

foto: Printscreen Tv Prva

Kurir.rs, M.G/Pink/Foto: Damir Dervišagić, Nebojša Mandić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...