IDIOTIZAM ZA MEDALJU: Severina izgubila starateljstvo nad sinom, a i Leontina Vukomanović reagovala!
Foto: Sonja Spasić, Dragan Kadić

BILA U SLIČNOJ SITUACIJI

IDIOTIZAM ZA MEDALJU: Severina izgubila starateljstvo nad sinom, a i Leontina Vukomanović reagovala!

Stars -

Leontina Vukomanović oglasila se na društvenim mrežama povodom situacije Severine Kojić, gde je njen suprug Milan Popović dobio starateljstvo nad sinom Aleksandrom.

Pevačica je dala podršku svojoj koleginici, jer smatra da je institucije ne rade posao kako treba.

foto: Damir Dervišagić

"Najveća glupost sudstva i centara za socijalno, kada je u pitanju dobrobit deteta jeste odluka koliko će ko od roditelja da viđa dete i taksativno u kom vremenskom periodu. Obe ove institucije moraju raditi na prevenciji negativnog ponašanja odraslih, jer dete nije na iznajmljivanje na par sati već je u interesu deteta (ukoliko je roditelj negujući roditelj) da što više vremena provodi i sa majkom i sa ocem, po dogovoru njih samih, u skladu sa vremenom koji imaju za dete", napisala je Leontina i dodala:

"Uzeti sudski dete, a onda plaćati da ga odajaju dadilje, tete i ostale novcem kupljene osobe - idiotizam je za medalju! Ni ne sećam se koja je sudska odluka bila o viđanju mog deteta sa njenim ocem, naš dogovor je da se uklapamo sa obavezama i maksimalno izlazimo u susret jedno drugom kada nam nešto oko deteta zatreba. I naša odluka je, da dete na taj način redovno i što češće bude (makar i na kratko) sa ocem jer živi sa majkom."

foto: Printscreen/Facebook

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Sonja Spasić, Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja