ZNAŠ, SVE BIH TO ISKIDALA I POKIDALA SA TEBE! Karleuša uhvatila Marka u mašinu: Kako pevaš - tako i vodiš LJUBAV!
Foto: Printscreen, Zvezde Granda

HIT

ZNAŠ, SVE BIH TO ISKIDALA I POKIDALA SA TEBE! Karleuša uhvatila Marka u mašinu: Kako pevaš - tako i vodiš LJUBAV!

Stars -

Marko Šišljagić svojim stajlingom raspametio je žiri "Zvezda Granda", a posebno pevačicu Jelenu Karleušu. Međutim, izvedba mu nije prošla baš tako sjajno, zbog čega ga je JK i uhvatila u mašinu.

Pošto je dobio glas o Karleuše, kao i gostujućeg člana žirija, Nikole Rokvića, odmah se našao na tapetu. Šerifovićeva jeste, pak, prokomentarisla da je on sin koga bi poželeo svaki roditelj, ali Jelena mu je poručila da mu fali energije.

"Tako izgleda, baš kao primerak kakvog bi neko voleo da ima sina, da lepo pevuši, ide u školu, svira gitaru, trenira, nosi leptir mašnu", izjavila je Marija, nakon čega se odmah nadovezala i JK.

foto: Printscreen, Zvezde Granda

"Prelepo pevaš, ali energija nula. Izgledaš kao američki student. Znaš ta leptir mašna... Sve bih to iskidala i pokidala sa tebe i obukla te normalno i možda bi se desila neka energija. Bilo je ekstremno dosadno", rekla je ona, pa nastavila:

"Ti si prezgodan i prelep momak, ali kako pevaš tako i vodiš ljubav, tako se i oblačiš. Ako je u pevanju previše pedantno postaje dosadno, smorno, pogotovo u vođenju ljubavi", zaključila je ona.

foto: Printscreen, Zvezde Granda

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja