Najnovije vesti

POTRESNA ISPOVEST MARKA BULATA! Rak mu je odneo brata, nema snage ni da ga spomene, a ima samo JEDNU želju
Foto: Nebojša Babić

Tuga

POTRESNA ISPOVEST MARKA BULATA! Rak mu je odneo brata, nema snage ni da ga spomene, a ima samo JEDNU želju

Stars

Za pevača Marka Bulata ova godina je bila veoma teška, jer su mu se dogodile stvari koje su mu zauvek promenile život. Marko je utehu pronašao u svojoj porodici, a najviše u deci koja mu daju snagu da nastavi dalje.

Nova godina je na pragu, mnogi je dočekuju ushićeno i euforično, dok je Bulatu mnogo toga drugačije.

"Bila je teška godina privatno. Bilo je lepih momenata, ali su u senci ostali ovi sivi. Jedan gubitak i jedan dobitak. Borim se sa tim najtežim gubitkom, ali to je prihvatanje realnosti, život ide dalje, šta da radim... Postoji nešto što zauvek ostavi trag u nama, a to ne možemo da promenimo", rekao je Marko.

U razgovoru je evocirao uspomene iz vremena koje je provodio sa svojim bratom, a najvše se seća perioda kada je bio dete, a jedva je smogao snage da o tome govori.

foto: Dragan Kadić

"Setim se detinjstva sa njim, tada smo najviše provodili vremena, bili smo stalno zajedno. Posle sam se ja oženio prvi put, bio sam mlad, imao sam 25 godina, kasnije se on oženio, pa je svako imao neki svoj put".

Bulata je ponovo obuzela tuga zbog svih momenata kojih se prisetio, pa je ukratko objasnio da još nije spreman da priča o pojedinostima koje ga vezuju za njega.

"Ne bih voleo da odgovaram na takva pitanja, naravno da mi je teško i taj gubitak koji sam doživeo ostavio je traga i na mene i na moju porodicu".

Posle teških životnih momenata Marko ima samo jednu želju, a to je da njegova porodica bude zdrava, a kako je i sam istakao, ne pravi planove za budućnost već uživa u svim čarima koje mu pruža porodična idila i njegov kutak sreće.

foto: Kurir/Ljilja Stanišić

Kurir.rs/Foto Printscree

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...