PRED MILIONIMA PREVARIO  ŽENU! Sad Sloba Radanović progovorio o zabranjenim temama, ovo je za njega NAJVEĆI GREH
Foto: Vladimir Šporčić

Iskreno

PRED MILIONIMA PREVARIO ŽENU! Sad Sloba Radanović progovorio o zabranjenim temama, ovo je za njega NAJVEĆI GREH

Stars -

Pevač Sloba Radanović, koji je pred celim regionom prevario suprugu Kiju Kockar sa Lunom Đogani, progovorio o zabranjenim temama - razvodu, braku, prostituciji, narkomaniji i o najvećem grehu, abortusu.

Razvod

Čovek treba da se trudi da sačuva brak, ali ne po svaku cenu. Ako ne postoji šansa da jedan odnos opstane, uvek je bolji dobar razvod nego loš brak.

Gejevi i deca

Svako ima pravo da radi sa svojim životom šta god poželi i manje je važno da li će gejevi dobiti pravo na brak. Radiće ono što žele i niko ih neće sprečiti da u svoja četiri zida budu zajedno. Nemam ništa protiv gej zajednica ni istopolnih brakova, ali nisam za to da usvajaju decu.

Lake droge

Mislim da treba sve legalizovati i da ljudi sami treba da odlučuju šta žele i šta im prija ili ne prija. Svako ko želi da se drogira zna da će mu to škoditi, ali će to svakako uraditi jer je tako rešio.

Prostitucija

Prostitucija treba da se legalizuje, ne samo zbog plaćanja poreza državi već zbog prava na izbor. Sve treba legalizovati i ljudima dozvoliti da sami biraju šta će da rade sa svojim životom.

foto: Printscreen/Premijera

Eutanazija

Mislim da niko nema pravo da odlučuje o nečijem životu umesto njega samog. Takođe, čuda su moguća i nikada ne znamo da li će se i kada neko iz kome probuditi. Nikada ne bih mogao samostalno da donesem takvu odluku. Bilo bi mi lakše kada bih znao šta ta osoba želi.

Život posle smrti

Verujem da nakon smrti naša duša nastavlja da živi u nekom obliku. Veliki sam vernik i verujem da postoje i pakao i raj, i da svi odlazimo tamo gde nam je mesto.

Psihijatar

Nije sramota ići kod psihijatra, iako je to velika tabu tema u Srbiji. To je sasvim normalna stvar i mislim da bi svi trebalo da ga imamo. Možda će ti baš psihijatar postaviti pitanje koje nikada niko nije i koje će ti olakšati ceo život.

Samoubistvo

Samoubistvo je kukavičluk. Mislim da je to krajnji stadijum kukavičluka jer je život dar od Boga.

foto: Ana Paunković

Abortus

Abortus je najveći greh od svih, pa i od samoubistva. Unapred treba razmišljati i sprečiti da do trudnoće dođe ukoliko je ne želiš. Najveći je greh ubiti nerođeno dete.

foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Alo/Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track