MUŠKARCI SE SVETE ŽENAMA KADA IM UZIMAJU DECU! Sindi je prošla GOLGOTU kao i Seve, tek sad ISPRIČALA sve detalje
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

Stars

MUŠKARCI SE SVETE ŽENAMA KADA IM UZIMAJU DECU! Sindi je prošla GOLGOTU kao i Seve, tek sad ISPRIČALA sve detalje

Stars -

Hrvatska spisateljicaVedrana Rudan je pružila podršku pevačici Severini Kojić, kojoj je hrvatski sud pre dve nedelje oduzeo starateljstvo nad sinom Aleksandrom, a bivša modelsica Ivana Stamenković Sindi je rekla da je mnogo žena u Srbiju u istoj situaciji.

"To što se dogodilo Severini se desilo i meni, ali i mnogim ženama u Srbiji. Naša država mora da donese zakone koji će biti na strani žena, ali isto tako treba da stanemo na put korupciji u pravosuđu - kaže Sindi i dodaje da Rudanova nije bila preoštra kada je odluku hrvatskog pravosuđa okarakterisala kao "kolektivno silovanje".

"Svako ko je iole normalan, razmišlja tako. Meni u ovim situacijama najviše smeta kada sud obrazloži svoju odluku tvrdnjom da "roditelji nisu mogli da se dogovore". To je prazna fraza jer je dogovor unapred osuđen na neuspeh, tim pre što se muškarci svete ženama kada im oduzimaju decu. Nije normalno da se sud tako iživljava nad jednom majkom i detetom jer su na kraju deca ta koja najviše trpe", kaže Sindi, koja nije odustala od borbe da povrati starateljstvo nad ćerkom.

"Sada me čeka nov proces, sve mora da ide ispočetka. Problem je što to dugo traje i što niko neće moći da mi vrati izgubljeno vreme, koje sam mogla da provedem uz svoje dete", rekla je pevačica.

foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/Alo/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track