KOZMETIKA, LUKS PUTOVANJA, MARKIRANA ODEĆA! Rijaliti zvezde se OPARILE na račun fanova, a ON je uzeo čak 20.000 ‎€
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen RTV Pink, Vladimir Šporčić

žive ko bubrezi u loju

KOZMETIKA, LUKS PUTOVANJA, MARKIRANA ODEĆA! Rijaliti zvezde se OPARILE na račun fanova, a ON je uzeo čak 20.000 ‎€

Stars -

Vatreni fanovi rijaliti zvezda iz samo njima znanih razloga bukvalno izdržavaju svoje mezimce! Među onima koji dobijaju najviše poklona i novca od obožavalaca jesu zvezde "Zadruge" Luna Đogani i Marko Miljković, Sloba Radanović, Aleksandra Subotić, Ana Korać i David Dragojević.

foto: Printscreen/Premijera

"Luna i Marko imaju dosta fan grupa na Instagramu u kojima su brojne žene iz dijaspore koje ih vole i obasipaju poklonima i novcem. Obožavaoci su se organizovali i platili im nedavno putovanje u Pariz, a uskoro će golupčići dobiti vaučer za odmor u još jednom evropskom gradu. Pored toga, na njihovu adresu stiže garderova, kozmetika, slatkiši... Mnogo darova ljudi ostavljaju i u frizerskom salonu Luninog druga Ilije Pečenice. Kad se sve to pretvori u novac, reč je o hiljadama evra", objašnjava jedna od žena koje su slale novac.

"Devojka koja je ludo podržavala vezu Lune i Slobe Radanovića u prvoj sezoni rijalitija jedno vreme je plaćala blogerki iznajmljivanje stana. Išla je s njom na more. Zanimljivo je i da Sloba ima verne obožavaoce, a neki od njih mu čak i šalju poklone za bivšu ženu i ljubavnicu".

"Nekoliko starijih gospođa iz inostranstva svakodnevno se čuje i dogovara šta da kupi Slobi! One su spremne da zbog njegovog nastupa pređu na stotine kilometara, samo da ga vide i nešto mu poklone. E, sad, zanimljivo je da oni koji i dalje veruju da će se pomiriti sa Lunom, donose na Slobine koncerte stvari i igračke za nju. Ima i onih koji bi voleli da se pomire sa Kijom, pa joj preko njega šalju poklone.

Među onima kojima fanovi dele šakom i kapom, našli su se i Ana i David.

"Dok je Dragojević bio u vezi sa Aleksandrom Subotić, ozbiljno se opario. Njih dvoje su dobili gotovo 20.000 evra u kešu, sredili su im ceo sprat u Davidovoj kući... Deo njih je nastavio da podržava njegovu vezu sa Anom, pa su pokloni promenili adresu".

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Vip/Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track