Najnovije vesti

NISAM JA STARLETA DA ME KRIJEŠ! Sofija postavila ULTIMATUM poznatom fudbaleru!
Foto: Damir Dervišagić, Instagram

Ultimatum Sofija stavila Luku pred svršen čin

NISAM JA STARLETA DA ME KRIJEŠ! Sofija postavila ULTIMATUM poznatom fudbaleru!

Stars

Luka Jović priznao je vezu sa Sofijom Miloševićem tako što je na svom Instagramu objavio fotografiju sa njom, a kako saznajemo, na ovaj potez odlučio se nakon što mu je manekenka poručila da će ga ostaviti ako bude krio da je s njom.

Posle raskida, koji je trajao svega nekoliko dana, Sofija je mladom fudbaleru poručila da mora da pokaže i dokaže da je voli ako misli da ostanu zajedno, pa je on popustio.

- Sofija ne želi da se krije, pa je zato i priznala da su Luka i ona u vezi za jedan magazin, nakon čega je on raskinuo s njom jer nije želeo ništa da izjavljuje zbog njegove situacije sa bivšom nevenčanom suprugom, sa kojom ima dete. Ipak, nije mogao bez Sofije, pa su se pomirili - kaže naš izvor i kaže da je bivša devojka Adema Ljajića rešila da igra otvorenih karata nakon što su ona i Luka viđeni zajedno na aerodromu u Cirihu.

- Već tada joj je prekipelo i postavila mu je uslov: „Ili priznaješ da smo zajedno, ili je kraj. Ima toliko muškaraca, neću sa tobom da se krijem, nisam ja starleta. Dokaži da me voliš, ili smo zauvek završili.“

Luka je pristao jer ne želi da je izgubi, pa je objavio fotku s njom, tagovao je i stavio srce, a ona sada sija od sreće - zaključuje naš sagovornik, dok su akteri ove priče bili nedostupni za komentar do zaključenja broja.

Kurir.rs/Lj. Stanišić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...