GORAN VESIĆ O ZAPUŠTENOJ IMOVINI PEVAČA: Vlado je trebalo da održava zgradu!
Foto: Marina Lopičić, Dado Đilas

Zamerka

GORAN VESIĆ O ZAPUŠTENOJ IMOVINI PEVAČA: Vlado je trebalo da održava zgradu!

Stars -

Kritičan Veoma je ružno da objekat Georgieva ostane ruiniran i da bude leglo narkomana, kaže zamenik gradonačelnika Beograda

Vlado Georgiev vlasnik je ruiniranog objekta na Crvenom krstu, u kojem se već godinama skupljaju narkomani i skitnice, a povodom ove informacije, koju je Kurir juče otkrio, oglasio se zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. - Objekat se nalazi odmah pored Beogradskog dramskog pozorišta, za koje Grad radi projekat rekonstrukcije, kao i za plato ispred, a s ciljem da dobiju lepši izgled.

Veoma je ružno da objekat Vlade Georgieva ostane tako ruiniran i da bude leglo narkomana. Ne znam kako je on došao do njega, ali oni koji su svojevremeno prodavali bioskope trebalo je da obavežu kupce da nastave da se bave delatnošću koja je od javnog interesa, a ne da ostanu ovako zapuštena - kaže Vesić.

foto: Ana Paunković

Podsetimo, zgrada je ranije pripadala „Avala bioskopu“, a zatim ju je kupio Georgiev, ali je nije sredio.

Georgiev ubeđen Zemlja nije okrugla!

Vlado Georgiev gostovao je u emisiji „Među nama“, pa se našao na meti tviteraša, koji su ga ismejali zbog tvrdnji koje je izneo. - U poslednje vreme stvarno verujem da Zemlja nije okrugla. Pogledajte kako avioni lete i shvatićete da ne postoje letovi ukrug, već samo na jednu stranu - rekao je pevač, pa dodao da, ako iz Japana letite u SAD, morate da pređete preko Evrope. - Ne prilazi kraju Zemljine ploče da ne padneš i da te nikad ne nađemo - glasio je jedan tvit.

N. M. - S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track