ČUVAM PORUKE KAO DOKAZ DA GOVORIM ISTINU! Stanija i Soraja već godinama nisu u kontaktu, a OVO je pozadina SUKOBA? ŠOK!
Foto: Zorana Jevtić, Filip Plavčić

TURBULENTNO

ČUVAM PORUKE KAO DOKAZ DA GOVORIM ISTINU! Stanija i Soraja već godinama nisu u kontaktu, a OVO je pozadina SUKOBA? ŠOK!

Stars -

Stanija Dobrojević i Soraja Vučelić već godinama nisu u dobrim odnosima. Svojevremeno, dve poznate starlete zbog sukoba su i ratovale javno jedna sa drugom kroz medije, pa je pala i tužba.

Naime, sve je počelo 2014. godine, kada je Soraja ispričala da je Stanija, kako se navodi, oralno zadovoljavala njenog druga Matiju Jelinovića u toaletu jednog kluba. Zgrožena ovom pričom, Dobrojevićeva je uzvratila tužbom, a pred samo suđenje Soraja je uveravala medije da ima i dokaze protiv Stanije.

foto: Printscreen/Instagram

"Zahtevaću da suđenje bude javno, kako bi svi čuli šta imam da kažem. Matija će se pojaviti na sudu, ali kao moj svedok, a ne kao Stanijin", počela je bila ona za Blic, pa nastavila: "Čuvam sve njegove poruke u telefonu, a kojima se dokazuje da je sve što sam izjavila istina. Za sve što kažem ili uradim, posedujem dokaze", zaključila je ona pre pet godina.

Ovaj sudski postupak je kasnije, pak, bio okončan u Stanijinu korist. Soraja je po presudi bila dužna da isplati Staniji 150.000 dinara za povredu časti i ugleda, ali i sudske troškove, navodilo se u medijima tada.

Ova priča, međutim, ponovo se "zavrtela" dok je Dobrojevićeva bila u "Zadruzi 2". Zadrugari su je optužili za istu stvar, pa je ona tražila od svog tima da javno objavi presudu u vezi sa sudskim sporom sa Sorajom. Na taj način je želela da dokaže da je ta priča potpuna izmišljotina.

foto: Printskrin/Instagram

Ipak, Soraja se nakon toga oglasila rečima:

"Kupila sam novog ljubimca, koji je mini-prase. Doskoro nisam znala kako da ga nazovem, pa sam naprasno dobila ideju. Novinari su me zvali da me pitaju nešto vezano za moj spor i suđenje sa Stanijom Dobrojević, te sam otud došla na jednu od mogućih ideja kako da mi se zove novi kućni ljubimac", izjavila je za Srpski Telegraf Vučelićeva.

foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

Kurir.rs/Foto: Zorana Jevtić, Filip Plavčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track