TEODORA ŠUTNULA ANĐELA JER SE ZAPOSLIO U PEKARI? Pre 7 dana DEFINITIVNO prelomila, SMUČILO joj se da ga izdržava
Foto: Damir Dervišagić

ŠOK!

TEODORA ŠUTNULA ANĐELA JER SE ZAPOSLIO U PEKARI? Pre 7 dana DEFINITIVNO prelomila, SMUČILO joj se da ga izdržava

Stars -

Teodora Džehverović navodno je šutnula Anđela Rankovića jer se stidi što se on zaposlio u pekari. Pevačica i nekadašnji maneken su, kako se dalje navodi, prošle nedelje okončali turbulentnu vezu koju su započeli u prvoj sezoni "Zadruge".

- Teodora i Anđelo su definitivno stavili tačku na vezu, i to pre sedam dana kada se on zaposlio kao pekar. Oni su se u poslednje vreme stalno svađali, njoj je smetalo što Anželo nikako nije mogao da nađe dobar posao posle rijalitija. I to malo što je zarađivao, trošio je na izlaske, pa ga je ona izdržavala - izjavio je izvor blizak pevačici, pa otkrio šta je sve maneken radio u poslednjih godinu i po dana.

foto: Printscreen/Ami G

- Letos je našao posao u jednom hotelu, ali su mu posle mesec dana probnog rada rekli da nisu zadovoljni njime. Posle toga se zaposlio u firmi koja prodaje jaja beogradskim restoranima. I to je ubrzo batalio jer su ga u društvu prozivali da je raznosač jaja. Nedavno je počeo da radi u jednoj pekari. Zasad mu taj posao odlično ide, ali ga je koštao veze sa Teom. Ona mu je rekla da joj ne pada na pamet da bude u vezi sa pekarom!

foto: Damir Dervišagić

Teodora je posle "Zadruge 1", gde je osvojila treće mesto odmah iza Kije Kockar i Lune Đogani, postala jedna od najtraženijih pevačica. Anđelo, s druge strane, nije imao nikakvih ponuda u modelingu, kojim se bavio pre rijalitija.

- Ona je zaista uspešna u svom poslu i dosta zarađuje, ali i voli dosta da troši. Anđelo nije mogao da je isprati. Ona je plaćala sva njihova zajednička putovanja, ali joj se to smučilo i rešila je da raskine - tvrdi pomenuti izvor i dodaje da su za njihov raskid krive i porodice:

- Često su se svađali jer Anđelova majka i ujak nikako nisu hteli da prihvate pevačicu za snajku. Smatrali su da Anđelo može da nađe bolju devojku, pa eto možda im se želja ispuni.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track