SVADBE POZNATIH KOJE SU OBELEŽILE 2019! Od Ražnatovića do Džajine ćerke, Nevene Božović, Vuksanovića... sve je PUCALO!
Foto: Kurir, Sonja Spasić, Ljiljana Stanišić

SLAVILO SE DO ZORE

SVADBE POZNATIH KOJE SU OBELEŽILE 2019! Od Ražnatovića do Džajine ćerke, Nevene Božović, Vuksanovića... sve je PUCALO!

Stars -

Ove godine brojne poznate ličnosti izgovorile su sudbonosno "da" svojim voljenima, a veliku podršku u tome osim od prijatelja i članova porodice imali su i od javnosti koja je pomno pratila svaki njihov korak.

Sve je bilo tako da je privlačilo ogromnu pažnju - od skupocenih venčanica, do gala gozbi.

Najskorije obavljeno venčanje zapalilo je društvene mreže! Nekadašnja rijaliti učesnica Ivana Živković Žizela udala se za izabranika koji nije poznat javnosti. Mnogi su bili ubeđeni da se njoj ovo nikada neće dogoditi. Ona se, očito, nije mnogo obazirala na glasine da joj se tako nešto nikada neće dogoditi. Za tu priliku obukla je crvenu haljinu sa šljokicama.

Svadba Bogdane Rodić, sada Ražnatović, i sina pevačice Cece, Veljka Ražnatovića, brzo je stekla "zvanje" svadbe decenije!

foto: Nemanja Nikolić

Čim su saznali da očekuju bebu, Bogdana i Veljko odmah su odlučili da se venčaju, a budući da su oboje veliki vernici - veselje je organizovano pre Božićnog posta. Mladi bokser "kupio" je mladu u njenom rodnom Titelu, a venčanje organizovano je u prestonici.

Slavilo se do kasnih sati, a mladoženjina majka i sestra u jednom trenutku igrale su bose.

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić

Posle građanskog venčanja koje je obavljeno prethodne godine, pevač Milan Dinčić Dinča i njegova izabranica Jelena izgovorili sudbonosno "da" i pred Bogom sredinom 2019.

foto: Pritnscreen Instagram

Belma Karšić samo dva meseca nakon veridbe stala je na ludi kamen. Ona je dugogodišnjem partneru Ameru Spahoviću izgovorila je sudbonosno "da". Vereničkom prstenom pohvalila se na društvenoj mreži Instagram u martu ove godine.

Svadba koja je zaintrigirala celu Srbiju svakako je bila Milijanina i Milojkova, na kojoj mladini roditelji nisu bili prisutni. Sudbonosno "da" izgovorili su u Požegi. Mlađana Milijana tu subotu u septembru jedva je dočekala, dok je čiča Milojko bio prilično miran. U poslednje vreme, pak, brojne svađe narušavaju im bračnu sreću, a zbog nemirne mlade i razvod možda usledi. Jedno vreme, pričalo se da će se odviti pred rijaliti kamerama.

1 / 12 Foto: Zoran Šaponjić

Voditeljka Katarina Kolozeus i pevač Ljuba Perućica venčali su se u prvoj polovini oktobra ove godine. Mladina venčanica dubokog dekoltea okrenula je mnoge glave, a mnoge je posebno zanimalo kako je u tom stilu ušla u crkvu. Par se, međutim, uopšte nije obazirao na glasine već je svoj poseban dan proveo u najvećoj ljubavi i veselju. Čak i to što su zbog gužve u saboraćaju kasnili na sopstveno venčanje nije im skinuo osmeh sa lica.

1 / 5 Foto: Kurir, Marija Dejanović

Tijana Stoisavljević udala se sredinom godine za svog izabranika Mihaila Milutinovića, sa kojim je bila 7 godina u vezi. Ona je uzela njegovo prezime, a kako se tada pisalo - ovo joj je bio prvi put da je imala tremu.

foto: Sonja Spasić

Fudbaler Milan Lola Smiljanić stao je na ludi kamen početkom juna. Sudbonosno "da" izgovorio je Tamari Čupković, sa kojom je nekoliko godina bio u vezi. Par se venčao u Hramu Svetih Apostola Petra i Pavla, a nakon toga slavlje je nastavljeno u jednom luksuznom restoranu.

foto: Printscreen/Instagram

Nevena Božović udala se za zgodnog pilota Nikolu Ivanovića u aprilu 2019. U raskošnoj venčanici, pevačica je sve ostavila bez daha. Venčanje je obavljeno u Budvi, mladoženjinom rodnom gradu.

foto: Printscreen, Premijera

Dragana Džajić u jednom prestoničkom hotelu pred 250 zvanica udala se za brata Ane Ivanović, Miloša. Za poznatim tatom zgodne mlade i najuticajniji ljudi iz sveta sporta došli su na svadbu. Tada trudna mlada i opčinjeni mladoženja provodili su se do kasno u noć, dok je prvi ples par zaigrao uz pesmu Hulija Iglesijasa i Doli Parton iz 1993, "When you tell me that you love me".

1 / 5 Foto: Ljiljana Stanišić

Krajem oktobra 2019. godine osvanula je i vest da se maneken Vladimir Vuksanović skrasio kraj lepe Dominikanke Dahiane.

Danijela Karić i Ivan Mileusnić venčali su se u maju u Hramu Svetog Save. Mlada i mladoženja u narodnoj nošnji zavetovali su se na večnu ljubav pred 11 sveštenika, a venčao ih je episkop Stefan Šarić.

1 / 5 Foto: Sonja Spasić

Inače, u februaru ove godine, voditeljka Anđela Đurašković saznala je da je u drugom stanju, te sa svojim izabranikom Lukom počela da planira svadbu posle šest i po godina veze. Kako je tada istakla, pak, njih dvoje nigde se ne žure i time će se pozabaviti kada budu imali malo više vremena i snage. Već u martu, pevač Nenad Knežević Knez otkrio je da planira da stupi brak sa Tatjanom Tat u junu ove godine.

Slavlje je rekao da će biti priređeno samo za najbliže prijatelje i rodbinu, a pisalo se da će zvanice možda zabavljati Bon Džovi.

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/Foto: Kurir, Sonja Spasić, Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track