SEVERINA UZELA 62.000 EVRA ZA TEZGU! Hrvatskoj pevačici porasla cena, prošle godine joj nudili 20.000!
Foto: Dragana Udovičić

Rekorderka

SEVERINA UZELA 62.000 EVRA ZA TEZGU! Hrvatskoj pevačici porasla cena, prošle godine joj nudili 20.000!

Stars -

Severini Kojić je medijska gungula koja je pratila sudsku odluku da njen sin Aleksandar živi sa ocem Milanom Popovićem donela pozamašan honorar za Novu godinu. Seve će, prema pisanju hrvatskih medija, za nastup u Poreču uzeti čak 62.000 evra.

To je, u poređenju s prošlom godinom, veliki skok jer tada nije mogla da dobije ni duplo manju svotu novca.

Naravno, ovakav ishod situacije nije inicirala sama pevačica, ali svakako da joj na kraju ide u korist. Veći deo javnosti je stao na stranu Kojićeve kada je doneta presuda po kojoj će njen maloletni sin ubuduće više vremena provoditi sa ocem Milanom Popovićem, a dobila je i ogromnu podršku uglednih pravnika, poznatih ličnosti i kolega. Sve to uticalo je na porast njene popularnosti kao muzičke zvezde, o čemu svedoče neosporne činjenice.

Prema pisanju medija iz Hrvatske, Severina će za koncert u Poreču dobiti oko 62.000 evra, što znači da će ona biti najplaćenija za doček 2020. od svih izvođača iz te države. Pored toga što će zaraditi mnogo para, Severina ima još jedan razlog da bude srećna jer će u novogodišnjoj noći s njom biti i njen sin. - Prva želja u 2020. već mi se ostvarila. Naime, poslednjeg dana stare godine moj sin i ja bićemo zajedno - rekla je ona za Gloria.hr.

foto: Damir Dervišagić

Pre nego što je Opštinski građanski sud iz Zagreba doneo spornu presudu, a što je pokrenulo lavinu negativnih reakcija javnosti u regionu, karijera Kojićeve bila je na klimavim nogama. Raskinula je 17 godina dugu saradnju s menadžerom Tomislavom Petrovićem, album u početku nije prolazio kako je očekivala, neki koncerti su joj otkazani, a morala je i da smanji cenu svojih nastupa. Da sve bude gore, imala je i probleme s bankama zbog neredovnih otplata rata za kredit, pa je morala ponovo da se zadužuje i refinansira pozajmicu. To se odjednom promenilo, pa je održala turneju, a sada je ugovorila ogroman honorar.

Pisalo se i o tome da je tražila za doček 2019. od vlasnika jednog kluba 40.000 evra, ali on joj je rekao da za nju može da izdvoji „samo“ 20.000, što ona nije prihvatila. Nakon što je shvatila da nigde neće nastupiti u najluđoj noći, Severina je otputovala na Maldive.

- Severina je odlučila da božićne i novogodišnje praznike provede na Maldivima. Između novogodišnjih nastupa i Maldiva, uvek bih odabrao drugo, a sigurno je i ona to učinila. Osim toga, Severina, otkad radi sa mnom, nikada ni od koga nije tražila određeni honorar za nastup jer se ona time ne bavi - izjavio je njen tadašnji menadžer Tomica, koji je neposredno potom prekinuo saradnju s Kojićevom.

ona je Daleko ispred drugih hrvatskih pevača

SEVE ČAK TRI PUTA PLAĆENIJA OD ROZGE

foto: Damir Dervišagić

I drugi izvođači u Hrvatskoj dobro će proći za novogodišnje praznike, ali niko ni blizu kao Severina. Jelena Rozga će za nastup na trgu u Splitu dobiti 20.000 evra, dakle tri puta manje od njene glavne konkurentkinje. Zagrepčane će u najluđoj noći zabavljati Prljavo kazalište i Novi fosili, a grad je ukupno za sve njih izdvojio 93.000 evra. Takođe, poznato je i da će Maja Šuput Tatarinov pevati u Umagu, za cifru od 35.000 evra.

Novi problemi

IGOR ODVEO DETE NA SVETU GORU, MILAN TUŽI SEVE

foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović, Dado Đilas

Severina je dane praznika iskoristila da sa sinom i suprugom Igorom otputuje u Grčku. Prema pisanju medija, Kojić je dete odveo na Svetu goru, dok je pevačica bila u Solunu. Zato će dečakov otac podneti novu prijavu protiv pevačice zbog nemarnosti prema detetu. Seve ima dozvolu da sina izvede iz zemlje, ali je problem što je dozvolila osobi koja s detetom nije u srodstvu da ga vodi van Hrvatske. Aleksandar će se ocu vratiti 3. januara.

Kurir.rs./ Ivan Ercegovčević Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track