DUŠKO I JK RAZDVOJENI ZA NOVU GODINU! Evo zbog čega njih dvoje neće zajedno ući u 2020!
Ona u Beogradu, on u Kini... Karleuša i Duško, Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Profimedia

Na dva kraja sveta

DUŠKO I JK RAZDVOJENI ZA NOVU GODINU! Evo zbog čega njih dvoje neće zajedno ući u 2020!

Stars -

Jelena Karleuša i Duško Tošić u 2020. neće ući zajedno, jer fudbaleru, kako je ona rekla, samo dan pre dočeka počinju pripreme u Kini.

S njom će u jednom beogradskom hotelu, gde nastupa, biti ćerke Atina i Nika, koje će tati preko Skajpa čestitati srećnu 2020. godinu. Prošle godine za doček Tošić nije imao obaveze u Kini, već je 1. januar dočekao s porodicom na ženinom nastupu, ali je sada klub, prema Karleušinim rečima, dao drugačiji raspored.

Ovo će biti prva Nova godina posle dužeg vremena koju njih dvoje ne dočekuju skupa.

- Duško, nažalost, 30. decembra ima prvi trening posle pauze, tako da će biti u Kini. Atina, Nika, moja tetka Danijela i njen sin, moji prijatelji, svi će biti. tu. Ova godina bila je stravična kako za mene, tako i za moju porodicu. Deca su puno ispaštala, a one to nisu zaslužile - rekla je JK za Helou.

Na pitanje da li je i njeno mišljenje da u braku treba ostati zbog dece, bez obzira na sve, odgovorila je potvrdno i potom objasnila.

- Dušku sam pružila bezbroj novih šansi. Nisam sigurna da bi on bio spreman za isti test izdržljivosti. Mi žene smo tolerantnije i veće smo budale - kazala je ona.

Kurir.rs/ I. E. Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track