OVU ŽENU JE ANDREJ ATIJAS OKRIVIO ZA NJEGOV POROK! Čekala je plodne dane da zatrudni, a onda mi zabranila da viđam sina!
Foto: Damir Dervišagić, Instagram Printscreen

Otvorio dušu

OVU ŽENU JE ANDREJ ATIJAS OKRIVIO ZA NJEGOV POROK! Čekala je plodne dane da zatrudni, a onda mi zabranila da viđam sina!

Stars -

Andrej Atijas, koji se nedavno razveo od Anabele Atijas, s kojom ima ćerku Blankicu i leči se od alkoholizma u jednoj ustanovi u Zemunu, u ispovesti okrivio je ženu s kojom ima sina Leona.

"Verujem da je sve počelo pre sedam godina zbog žene čije sam se ime zakleo da više neću spominjati. Samo jedno veče proveli smo zajedno, a ona je namestila da zatrudni sa mnom, čekala je plodne dane. A onda, kada je rodila našeg sina Leona, zabranila mi je da ga viđam", rekao je Andrej.

Međutim, Jasmina Skender, žena koju Andrej okivljuje za svoj porok i sve probleme, ispričala je drugu priču.

Naime, o njoj se piše i priča još od 2012. godine, kada ju je otac njenog deteta Andrej Atijas, kako je ispričala ona, ostavio u petom mesecu trudnoće zbog Anabele sa kojom se kasnije i oženio.

"Pre skoro sedam godina Andrej i na imala sam savršen život i čekala sam bebu s Andrejem. Kada sam bila u petom mesecu trudnoće, on je upoznao Anabelu, a otad je moj život krenuo u novom smeru. Nikada neću zaboraviti taj osećaj", rekla je na početku Jasmina.

"Dok se moj život raspadao, Andrej me je psihički maltretirao. Kada se naš sin Leon rodio, Andrej mi je psihički maltretirao. Kada se naš sin Leon rodio, Andrej mi je pretio da će mi oduzeti dete. Sin ga nije zanimao, ali ga je zanimalo da moj broj telefona da žestokim momcima koji su me zvali", ispričala je Jasmina, koja se čak i zahvalila Andreju jer je tako postala jača.

"Jaka sam osoba, ali te stvari su ipak ostavile trag na meni. Moj bivši je najviše zaslužan za ovo što sam postala. Očeličila sam se i sve sam mu oprostila. Andrej me je gurnuo u vatru i sada znam da za mene ne postoje granice i mogu da ostvarim sve što zamislim", ispričala je Jasmina.

Kurir.rs/Foto Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track