NESTAŠAN SAM, MOŽE SVAŠTA DA OČEKUJE: Keba je sa Oljom 35 godina, a priznaje kako će iznenaditi ŽENU!
Foto: Ana Paunković

PROGOVORIO I O SEVERINI

NESTAŠAN SAM, MOŽE SVAŠTA DA OČEKUJE: Keba je sa Oljom 35 godina, a priznaje kako će iznenaditi ŽENU!

Stars -

Dragan Kojić Keba kaže da će mu 2019. godina ostati u lepom sećanju, kao i da se ne plaši izazova.

Ono o čemu se dugo pričalo jeste da je njegova snajka Severina Kojić izgubila je starateljstvo nad sinom iz prvog braka.

foto: Damir Dervišagić

"To je vanredna situacija za Severinu... Sve je u najboljem redu, osim tih priča oko... Već znate... Ja ne bih da se mešam u rad bilo kog pravosudnog organa. Rekao sam svoje da to nije u redu. Poruka svima i svim akterima te priče - ne dozvolite da u porodici i prijateljstvu bilo koje stvari rešava zakon. Nadam se da ste svi shvatili to. Nije dobro da zakon rešava bilo kakve porodične odnose. To sam rekao i Severini... Mislim da će sve to leći na svoje mesto i da će dete biti kod majke, kao što je bilo", priča pevač.

Njegova ćerka Nataša Kojić pre više od deceniju započela je muzičku karijeru u Srbiji, ali je ubrzo odustala od iste i odselila se u Ameriku gde i dalje živi. U Novoj godini Keba bi i te kako voleo da se njegova ćerka uda, što govori njegov osmeh na licu.

foto: Ana Paunković

"Daj Bože... Ko bi se više radovao od mene? Ali... To "ali", sve sam rekao. Pa, vreme je... Kada se desi, to je to. Ne vidim nikakvu alarmantnost u tom slučaju. Pre svega zdravlje na prvom mestu. O njenom životu morate nju da pitate, jer ja ne mogu da odgovorim na to pitanje. Njen život je lep i bajkovit", govori Keba.

Folk pevač i njegova supruga Olja ove godine proslavili su 35 godina braka. Keba govori da ona i u narednoj godini od njega može očekivati svašta.

"Ja sam nestašan. Od mene svašta može da očekuje. Neku dobru pesmu može da očekuje, neki lep poklon. Biće zadovoljna! Svašta može da očekuje od mene, sad kad iskočim iz jelke, jer iz svakog ugla vreba Dragan Kojić Keba", zaključio je Keba.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ/Pink, Foto: Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja